/Bucuresti/Fotograf

Atelier Foto

Bloc K4, Tronson Scara 2, Bulevardul Unirii nr. 64, România

Atelier Foto
Fotograf
4.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GC+4H București, România
+40 771 372 288
atelier-foto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Adiaconitei
Claudia Adiaconitei4 ani în urmă
Neprofesionist. Am plasat o comanda pe 22.12 cu o observatie la care ma asteptam sa ma sune cineva sa confirme ca se poate sau nu. Am sunat tot eu ca sa ma asigur ca totul e ok, insa am aflat ca de fapt trebuia sa ma duc sa ridic comanda pe 23.12. pana la ora 15:30, in conditiile in care programul era pana la 17.00 pm + a doua zi. M-am conformat cum mi s-a precizat la telefon, insa comanda mea mai avea sa astepte inca 30 de minute cand am ajuns acolo. Ca doar magazinul trebuia sa inchida la 15:30. Good Job!
Oana Muscalu
Oana Muscalu4 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile oferite. Am dat comanda si a doua zi curierul era la usa cu pozele. In plus calitatea printului foarte buna: am dat inclusiv niste poze pline de noise, dar baietii le-au procesat si au iesit foarte bine. De acum incolo doar aici imi voi scoate pozele!
Alexandra Cristina
Alexandra Cristina4 ani în urmă
Ieri dimineața am trimis pozele prin wetransfer, iar azi la prânz le-am ridicat de la sediu. Sunt foarte mulțumită de calitatea acestora, prima sută de poze, cu siguranță vor mai urma și altele. Recomand!
Anto Savo
Anto Savo5 ani în urmă
Atentie! Pe site apare un pret (0.57lei/buc 10/15 in cazul meu) si la ridicare am fost praduit la 0.8lei/buc, pe motiv ca ...le-a facut mai repede. Oare de ce nu-si posteaza oferta cu tot cu explicatiile penibile pe site? Inca o teapa! Pacat de poze ca aratau decent. Daca totusi insistati aici, solicitati informare despre pret final.
Antonio Savonea
Delia soare
Delia soare5 ani în urmă
Foarte prompti (in cateva ore de la comanda deja m-am putut duce sa o ridic) si pozele pe hartie au iesit super bine (muuuult mai bine decat la kodakul de la unirii unde mi le faceam de obicei). Recomand cu incredere!
Freaky Ikhy
Freaky Ikhy5 ani în urmă
In 20 de minute am avut cele 150 de poze de pe stick-ul usb, direct in mana.
0.8 lei 10×15cm
Calitate foarte buna.
Matei Tudor
Matei Tudor6 ani în urmă
SUPER PROFESIONISTI!!!
Am dat comanda online pt 200 de poze si in mai putin de 24 de ore au fost gata.
Calitate excelenta la un pret mult sub piata!
Recomand cu incredere!
Trimox
Trimox2 ani în urmă
Serviciu profesional, livrare prompta (24 ore in cazul meu), calitate excelenta a pozelor printate. Pe langa acestea, site-ul are un layout usor de folosit si un sistem rapid de selectare si incarcare a pozelor. Recomand din toata inima
Locații recomandate