/Bucuresti/Fotograf

Madalina Vasile Photography | Fotograf nou nascuti | Sedinta foto nou nascuti,bebelusi, gravide si copii

Strada Iosif Iser 15, București 012121, România

Madalina Vasile Photography | Fotograf nou nascuti | Sedinta foto nou nascuti,bebelusi, gravide si copii
Fotograf
5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3C4+G6 București, România
+40 727 897 634
mvphotography.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina Barbu
Adina Barbu2 ani în urmă
Sunt la rândul meu fotograf de familie. Am fost la Mădălina pentru un curs/mentoring pentru fotografie de nou nascut. Recomand cu drag acest curs, Mădălina este o fire vesela, prietenoasa și nu in ultimul rând un profesionist de exceptie. Sigura pe ea, mi-a explicat și mi-a oferit informațiile de care am avut nevoie pentru a-mi perfecționa la rândul meu stilul și tehnica fotografierii nou născuților. Am învățat noi poziții de așezare a nou născuților pe bean bag și in propsuri, m-a ajutat sa înțeleg mai bine cadrele cu parintii și nu in ultimul rând editarea fotografiilor. Fie ca ești la început de drum, fie ca vrei sa-ți îmbunătățești tehnica, o zi de mentoring cu Mădălina te va ajuta sa înțelegi mai bine fotografia de nou nascut.
Andra Pop
Andra Pop2 ani în urmă
Pe Madalina am cunoscut-o cand a implinit baietelul meu varsta de un an si mi-am dorit sa ii facem un cadou special, de care sa se poata bucura si peste ani de zile. Inainte de sedinta foto mi-am facut tot felul de ganduri legate de cum va reactiona baietelul meu si daca reusim sa il faceam sa stea la poze, dar a fost o experienta atat de frumoasa ca ne-am intors la Madalina in studio cu fiecare ocazie speciala din viata noastra si avem de gand sa continuam aceasta traditie. :)

O recomand din tot sufletul pe Madalina, este un om cald si care stie foarte bine sa comunice cu copiii, sa ii faca sa se simta in largul lor, sa uite de aparatul de fotografiat, iar ea astfel sa surprinda cele mai simpatice grimase. Este un om dedicat si care isi iubeste meseria, iar asta se poate remarca din primul moment in care pasesti in studio.
Studioul este foarte frumos amenajat cu multa lumina naturala si daca iti doresti o poveste in care piticul tau sa fie personaj principal, Madalina realizeaza decorul perfect pentru asta.

Fotografiile ne ajuta sa pastram amintirile vii in memoria noastra si stiu ca de fiecare data cand voi deschide albumele cu fotografii realizate in studioul Madalinei voi fi mai aproape de acele momente din viata noastra. Multumim mult, Madalina, pentru acest dar!
Rosu Geanina
Rosu Geanina2 ani în urmă
Am ajuns la Madalina prin recomandarea unei prietene si a fost chimie din prima secunda. Sedinta foto de maternitate a decurs super, Madalina este foarte creativa, calda si rabdatoare iar studioul este foarte frumos amenajat si dispune de multe accesorii si tinute. Mi-a placut mult experienta si deja am ales sa ne intoarcem in formula completa pentru sedinta foto de new born a bebelusei. O recomand cu drag pe Madalina,deoarece dincolo de zona profesionala este foarte importanta calitatea umana si empatia dintre fotograf si client.
Batala Oana Elena
Batala Oana Elena2 ani în urmă
O adevărată profesionistă!
Mădălina ne-a întâmpinat cu foarte multă voie bună si căldură, factori extrem de importanți in setarea unei stări confortabile! Ședința foto de maternity a decurs natural, pe un ton de zâmbet continuu! Așteptăm cu mare nerăbdare sa scriem urmatoarea poveste in imagini și alături de bebelușul nostru!
Mulțumim, Mădălina! ❤
Ana-Maria Dulgheroiu
Ana-Maria Dulgheroiu2 ani în urmă
In studioul Madalinei am intrat pentru work-shop-ul de initiere in fotografia de nou-nascut. Am fost foarte impresionata de linistea, lumina si caldura cu care am fost intampinata, precum si de destinderea cu care Madalina ne-a vorbit despre bebelusi, props-uri, posing, lumina, editare si marketing. Multumesc, Madalina! A fost o experienta minunata!
Alina Serban
Alina Serban2 ani în urmă
Am avut o sedinta foto newborn minunata si avem cele mai frumoase amintiri cu bebelusa noastra. Totul s-a desfasurat intr-un cadru intim, fara graba, iar noi parintii am fost foarte calmi si relaxati. Bebelina nu mai era chiar nou nascut, avand deja 7 saptamani, dar talentul, pasiunea si rabdarea Madalinei au surprins cele mai frumoase cadre, chiar zambind cu mami si tati. Multumim pentru experienta de nota 10!
Andreea Levitchi
Andreea Levitchi2 ani în urmă
Madalina este un om minunat. La cursul de mentoring a fost foarte deschisa in a ma invata ce presupune fotografia de nou nascut. Mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a explicat ce asteptari sa am de la mine si micii mei clienti si cum sa imi perfectionez stilul foto.
Cristina T
Cristina T2 ani în urmă
O sedinta foto perfecta. Fara stres, fara graba. Bebe s-a simtit excelent, la fel si noi.

Madalina este pe langa un fotograf foarte bun si o persoana calda si prietenoasa. Aspect foarte important pentru sedintele cu bebelusi.

Ne-a fost recomandata de prieteni care au apelat la serviciile ei in trecut. Ei au fost foarte multumiti. Si noi la fel. Recomandam cu incredere!
Locații recomandate