/Bucuresti/Fotograf

Celebook Romania - Fotocarti, Albume Foto Premium, Rame Foto Personalizate, Tablouri Canvas

Calea Floreasca 169, București 077190, România

Celebook Romania - Fotocarti, Albume Foto Premium, Rame Foto Personalizate, Tablouri Canvas
Fotograf
5
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4H2+FJ București, România
+40 729 556 095
celebook.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Roxana
Andreea Roxana2 ani în urmă
Superb! Un cadou de suflet, făcut cu migala... Hârtia și coperta de calitate superioara. Am ales modelul cu citate... Iar rezultatul a fost unul de-a dreptul special. Mulțumesc Cele book!
VIOLETA GHETLA
VIOLETA GHETLA2 ani în urmă
Promptitudinea cu care m-au contactat după plasarea comenzii, termenul de expediere realist estimat și respectat, calitatea deosebită a hârtiei folosite în realizarea produselor m-au convins de seriozitatea cu care Celebook România își tratează clienții! Recomand cu toată caldura și, cu siguranță, în viitor, voi apela cu încredere !
Diana Moraru
Diana Moraru2 ani în urmă
Am primit albumul foto si tablourile Canvas! Sunt minunate, de o calitate ireprosabila! Am ramas foarte multumita si de atitudinea celor de Celebook, mereu disponibili sa te ajute, sa raspunda la intrebari! Livrare prin curier pina la usa! Multumim!
Camelia Blejusca
Camelia Blejusca2 ani în urmă
Print si culoare de calitate foarte buna. A meritat asteptarea comenzii. Am reusit sa fwc un dar extraordinar prin albumul dr la celebook. Recomand cu incredere
Doina Volcu
Doina Volcu3 ani în urmă
Felicitări echipei Celebook!!! Suntem foarte incantati de calitatea fotocartilor comandate, in care am prins momente de la cununia noastră. Ați depășit așteptările și ne ajutati să păstrăm amintirile foarte vii prin pozele tipărite! Va recomandam cu drag!
LAURA Vladuca
LAURA Vladuca2 ani în urmă
Serviciile Cekebook sunt extraordinare. Am realizat impreuna cu mai multi amici o fotocarte într-un timp scurt pentru ziua de nume a unui prieten drag, iar personalul Celebook m-a consiliat cu rabdare si profesionalism până la finalizare, ajutandu-ma sa intru in posesia cadoului in timp util. Rezultatul a fost o fotocarte minunata, atat din punct de vedere al calității redactării si materialelor utilizate, cat si din punct de vedere vizual. Si de parca nu era suficient Celebook mi-a daruit un mini album identic cu cel comandat. Prietenul meu a fost foarte încântat atât de surpriza noastra cat si de modul în care arată aceasta fotocarte. Mi-ai câștigat încrederea pe deplin si ma bucur ca in Romania de astazi mai exista bunăvoința, calitate si profesionalism in prestarea serviciilor. Va multumim si mult succes in continuare.
Andreea Isfanescu
Andreea Isfanescu2 ani în urmă
Produse de calitate, echipa profi, preturi avantajoase, livrare sigura si rapida!

Am comandat 2 fotocarti personalizate de pe Celebook, cadou pentru cei dragi. Este foarte usor sa iti personalizezi asa cum doresti tu fotocartea, pe site avand instructiuni la fiecare pas, posibilitatea de a sterge si a reface fiecare pagina, de a alege din albumele puse la dispozitie si de a edita dupa placerea ta.

Imediat dupa ce am finalizat fotocartile au si fost trimise spre a fi tiparite, deci sunt rapizi si constiinciosi.

Au oferit si un serviciu extra pentru care le sunt recunoscatoare, si anume ambalarea cadou a fotocartilor, dorind sa aiba un aspect de surpriza cand vor fi primite.

Echipa este foarte prietenoasa, comunicativa si dispusa sa te ajute cu orice fel de nelamuriri.

Pe langa toate acestea au avut si o reducere de 15% in acea perioada, ceea ce a facut pretul si mai avantajos.

Multumesc, Celebook!
Va recomand cu drag!
Dana gurghian
Dana gurghian2 ani în urmă
Am comandat un album care a iesit extraordinar si a fost livrat chiar mai repede decat il asteptam . Asadar, ceea ce recomanda Celebook este : talentul, seriozitatea, punctualitatea ! Am sa apelez a Celebook, in curand, cu toata increderea, pentru o noua comanda !
Locații recomandate