/Bucuresti/Fotograf

MODE360 Romania

MODE360 Romania
Fotograf
4.9
12 recenzii
8 comentarii
+40 734 819 495
mode360.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stelian
Stelian2 ani în urmă
Recomand pentru cei care vor o varianta rapida de fotografie de produs pentru online.Detin modelul photo composer si il folosesc la fotografiat bijuterii.Acestea sunt foarte dificil de fotografiat deoarece au multe reflexe , dar cu acest dispozitiv iti usurezi munca mult .Usor de folosit, intuitiv, in cateva zile ajungi sa stapanesti softul si sa iti faci o rutina in lucru.Are functie de focus stacking care este foarte utila deoarece iti face produsul foarte clar.(cautati pe net pentru detalii de focus stacking) si are si functia de decupare obiect, pentru a putea schimba fundalul obiectului dupa cum doriti.(poti avea un fundal perfect alb).Fotografiile se pot folosi fara o editare ulterioara in functie de obiect, dar unele, spre exemplu la bijuterii, necesita cateva retusuri pe care le poti face in softul mode 360 sau in alte softuri precum Photoshop.Eu folosesc photosop si deoarece am de fiecare data aceeasi formula de editare am creact action in photoshop care imi repeta de fiecare data aceeasi formula de editare automat, scurtand timpul astfel.Are si functia de video care este la fel de usor de folosit si foarte practica in online.Nu am lucrat foarte mult cu aceasta functie dar am vazut filmari foarte bine facute. Si nu in ultimul rand suportul tehnic acordat este de nota 10 (si nu exagerez deloc). Recomand celor care au de realizat fotografie de produs, rapida, calitativa si fara mari batai de cap.
Sucran Bechis
Sucran Bechis2 ani în urmă
La o simpla cautare pe google i-ai gasit pe cei de la Mode360.ro care ne-au inteles perfect nevoile. Asteptarile noastre au fost depasite, si de atunci nu am oprit nicio clipa colaborarea. Ii recomandam pentru: profesionalism, calitatea muncii lor, seriozitate si costuri competive.
OrthoArt Lab
OrthoArt Lab2 ani în urmă
Recomandam cu incredere MODE360 Romania. O echipa de tineri entuziasti si pasionati care cu profesionalim a creat un look modern si inedit site-ului nostru. Multumim pentru pozele exceptionale!
Emer Gold
Emer Gold2 ani în urmă
Recomand. Servicii de calitate, echipa Mode360 face o treaba extraordinara. Apelam cu incredere de fiecare data cand vine vorba de fotografii de produs si suntem foarte multumiti. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cosmin moldovan
Cosmin moldovan2 ani în urmă
Dispozitive profesionale, rezultate uluitoare și o echipa profesionistă pentru suport tehnic! 👍
Junc Cristian
Junc Cristian2 ani în urmă
Mă bucur ca am avut plăcerea sa colaboram și sper sa o facem și mai departe !
Oana Apopei
Oana Apopei2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună echipă și cele mai profesioniste și prompte fotografii pe care le-am întâlnit vreodată! Le recomand cu drag și cu siguranță voi lucra cu ei în viitor!

(Original)
Best team and most professional and prompt photographs I ever met! I highly recommend them and definitely will work with them in the future!
Catalin Matei
Catalin Matei2 ani în urmă
(Tradus de Google) Colaborare excelentă cu Vlad și rezultate super profi. Aștept cu nerăbdare să lucrăm cu ei în viitor.

(Original)
Excellent collaboration with Vlad and super profi results. Looking forward to working with them in the future.
Locații recomandate