/Bucuresti/Fotograf

Crina Popescu

Bulevardul Regina Elisabeta nr. 7-9, București 030016, România

Crina Popescu
Fotograf
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M2+R6 București, România
+40 745 832 508
crinapopescu.me
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Amadeea Violin
Amadeea Violin2 ani în urmă
Crina este un artist minunat, un fotograf exceptional si un om special!

La fiecare shooting pe care am ales sa il realizez impreuna cu ea, m-am simtit extrem de bine, de relaxata, energia din studio a fost magica, asadar si fotografiile au iesit WOW!

O recomand cu mult drag si abia astept sa mai colaboram pe urmatoarele proiecte! <3
Catalina Nichita
Catalina Nichita2 ani în urmă
Experienta shootingului "personal brand" cu Crina si colaboratoarele ei a fost mi-nu-na-ta!
De la pregatirea conceptelor, la cafeaua din studio si cadrele superbe, totul a fost desavarsit.
E o experienta care iti da incredere in tine si te ajuta sa te reconectezi.
Recomand, recomand, recomand! 💛
Atanasie Alin
Atanasie Alin2 ani în urmă
Înainte de toate , o super profesionistă 😎!!! O persoană foarte calda , calmă si cu o energie aparte . Are capacitatea de a înțelege ce vrei, ce te reprezintă și de a scoate maximul din fiecare cadru. A reușit sa creeze o experiență unică.. O recomand cu toată deschiderea 🤗❤
Miruna Vâlcu
Miruna Vâlcu2 ani în urmă
Crina are o abilitate extraordinară de a face oamenii să se simtă în largul lor în cadrul ședințelor foto. În colaborarea noastră a dat dovadă de profesionalism, promptitudine și creativitate. O recomand cu încredere!
Georgiana Florea
Georgiana Florea2 ani în urmă
Am ajus in studio-ul Crinei pentru o sesiune photo de Craciun imbinata cu maternity si "minunea" s-a intamplat in momentul cand am intrat. Desi nu sunt obisnuita sa pozez, m-am simtit extrem de relaxata si invaluita intr-o aura magica asa ca rezultatul a fost pe masura: pozele sunt de poveste! Momente unice prinse in fotografii la care cu siguranta o sa ma uit cu nostalgie si peste ani asa ca eu una ma gandesc care va fi urmatoarea sesiune cu Crina. Nu e doar profesionalismul suprins in editarea pozelor, dar si feeling-ul din acele clipe care ramane capturat in fiecare fotografie. Multumesc Crina!
Andreea Balint
Andreea Balint2 ani în urmă
Uuu crina😍 Am ajuns la ea printr-o simpla căutare pe google pentru un fotograf pt maternity și s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. A fost minunat, începând de la conceptele pe care le-a redat exact cum i le-am arătat pana la edit-urile finale care sunt demențiale. A editat fiecare părticică din poza, fiecare por din corp, Au ieșit superbe ♥️
Ședința noastră maternity are și o continuare pentru ca am integrat și lucruri de ale bebelinei și fără dubiu, tot crina va fi alegerea noastra! ♥️
Glad Condor
Glad Condor2 ani în urmă
În anul 2020 am avut ocazia de a colabora cu Crina în fiecare lună, cu ocazia momentelor în care lansam câte o piesă noua și aveam nevoie de o imagine potrivită care să reprezinte vizual ceea ce încercam să transmit prin muzică.

Pot spune cu toată sinceritatea că mi-au fost depășite toate așteptarile, iar artwork-urile pe care Crina le-a realizat au îmbunătățit experiența ascultătorilor mei și mi-au dat posibilitatea de a crea brand-ul perfect pentru primul meu album.

Din punctul meu de vedere, Crina este un om cu care îți face mare plăcere să colaborezi, este o adevărată profesionistă care mereu reușeste să te surprindă cu o imaginație și o creativitate unică. Cu siguranță vom mai colabora și pe viitor!

Am să las aici câteva exemple cu artwork-urile pe care Crina le-a făcut pentru muzica mea.
Oana Budaca
Oana Budaca2 ani în urmă
Am apelat mereu cu incredere la serviciile Crinei. De fiecare data a reusit sa surprinda cele mai bune cadre si sa ne transforme fiecare eveniment intr-o adevarata poveste. Cu ajutorul ei avem cele mai frumoase amintiri de la botezul fetitei si de la sedinta foto de 1 an. Este deschisa la orice provocare si se implica 100% ca rezultatul final sa fie spectaculos. Va fi mereu prima noastra alegere atunci cand vine vorba de poze 🤗 Multumim Crina pentru cum dai viata pozelor 😁
Locații recomandate