/Bucuresti/Fotograf

Bogdan Chircan Photographer

Bloc 2, Șoseaua Olteniței 55A, București 041296, România

Bogdan Chircan Photographer
Fotograf
5
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W8+MG București, România
+40 764 503 476
bogdanchircan.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lucian-Ionuț VINTILĂ
Lucian-Ionuț VINTILĂ4 ani în urmă
Vă recomand din toată inima să apelați la serviciile lui Bogdan. Este incredibil cum se folosește de tot ce este în jur pentru a crea fotografii minunate. Este un profesionist desăvârșit, cu un simț artistic foarte dezvoltat și o viziune extraordinară. În spatele aparatului veți găsi un om extraordinar, comunicativ, pe care vă puteți baza 100%. Ca să vă faceți o idee, la două zile după eveniment aveam câteva poze (Best of) prelucrate.
Dorel Dinca
Dorel Dinca4 ani în urmă
Talent si naturalete :), un om super serios, un profesionist ca la carte cum rar mai gasesti in piata. Printr-o recomandare am ajuns la el si pozele pe care le-a realizat la nunta noastra sunt o capodopera, nu de alta dar chiar a castigat niste premii la nivel global :). Bineinteles ca vom continua cu el la fiecare sesiune foto pe care vrem s-o facem an de an cu familia, iar in 45 de zile ne vom vedea din nou cu el, dar de data asta la botezul celui mic. Recomand tuturor celor care intelege evenimentele de genul botez sau nunta si de asemenea celor care isi doresc calitate si poze pline de emotie. Evenimentele de acest gen sunt foarte rare in viata noastra, asadar meritati cei mai bun, iar Bogdan este unul dintre cei mai buni din tara. Am avut mai multe experiente cu fotografi, iar Bogdan este dintr-o alta liga. Bogdan iti multumim pentru tot, ma inclin!
Silviu Mihail
Silviu Mihail4 ani în urmă
Experienta pe care am avut-o cu Bogdan pe partea de serviciu de fotografie si cu sotia lui, Carmen, pe parte de make-up a fost fantastica .
Suntem un cuplu care in trecut si in prezent de altfel nu am avut ocazia sa pozam sau sa fim filmati in mod profesionist si de aceea tracul si inhibitiile si-au spus cuvantul la inceput .
Cu ajutorul lui Bogdan insa, totul a decurs foarte natural si asta pentru ca pe langa faptul ca detine niste abilitati artistice deosebite el este si un foarte bun psiholog, iti transmite o stare de bine, de prietenie si asta se reflecta in rezultatul final .
Suntem foarte multumiti de ceea ce a iesit, as repeta experienta avuta cu el oricand si il recomandam cu mare drag de fiecare data cand avem ocazia .
George87 Avganti
George87 Avganti4 ani în urmă
Pasiunea te va duce acolo unde ți-ai propus! Un băiat extraordinar, dar și un profesionist desăvârșit. Bogdan este fotograf de eveniment, dar a dus aceasta latura a fotografiei la nivel de arta. Fotografiile lui sunt pur și simplu uimitoare. Tot mai sus! Recomand cu toată încrederea!
IONESCU OTILIA
IONESCU OTILIA4 ani în urmă
Bogdan, cel mai fain fotograf. Ne-a cucerit de la prima intalnire si am fost convinsi ca el este persoana potrivita, care va surprinde cele mai frumoase momente din viata noastra. Suntem extrem de bucurosi ca am avut ocazia sa il cunoastem si sa il avem alaturi de noi la cel mai important eveniment din viata noastra in doi. Daca ne-am casatori inca o data (Bogdan, sper sa nu fie cazul) tot pe el l-am alege si cu siguranta vom merge pe mana lui la evenimentele ce vor urma in viata noastra. Atat eu, cat si sotul meu suntem ca doua maini stangi cand vine vorba de fotografie, dar Bogdan ne-a aratat ca putem sa fim ca doua maini drepte care se unesc si creaza un moment unic, pe care Bogdan in mod sigur il va surprinde. Ce putem sa spunem despre el, cuvintele sunt de prisos, o sa va placa de el de la prima intalnire pentru ca e o persoana prietenoasa, care te ajuta cu sfaturi si iti creaza o zona de confort. Prezenta lui si a sotiei a fost una delicata - discreta si blanda cat sa ne faca sa ne exteriorizam trairile, insa in acelasi timp activa, a fost implicat mai mult de suta la suta in momentul nostru.
A fost mereu cu zambetul pe buze si cu incurajari in priviri, amabil cu toti invitatii.
Il recomandam cu drag tuturor celor care isi doresc sinceritate in fotografiile lor, momente emotionante si autentice, fara masti si fara regizori. Daca vreti sa aveti un album plin de trairi, nu de poze obosite, vi-l recomandam din suflet pe Bogdan, pentru ca pe langa faptul ca este fotograf, este si artist, si om. Noi am ramas cu emotia evenimentului si nu cu niste poze clasice de album si pentru asta iti multumim din suflet, Bogdan! ❤️
Matei Gabriel Cristian Dumitrachi
Matei Gabriel Cristian Dumitrachi4 ani în urmă
❤ Sunt momente si clipe din viata care merita surpinse. Un gest, o expresie, un context. Cand privim fotografiile, ne aducem aminte aproape perfect, nostalgic, sirul evenimentelor care au inconjurat momentul surprins.
As putea sa adaptez o expresie din stiintele exacte: o fotografie face cat o mie de cuvinte.
Atunci cand faci un lucru cu pasiune, se vede imediat in rezultatul muncii. Si cand este vorba de fotografie, este clar si vizibil pentru toata lumea cine are talent si idei originale pentru instantanee foto.
Multumim lui Bogdan Chircan pentru tot ajutorul!❤
Recomandam cu tot dragul! ❤
Nicoleta Pop
Nicoleta Pop2 ani în urmă
Pasiune! Acesta este primul cuvant care imi vine in minte atunci cand imi amintesc cu drag de experienta de photoshoot din ziua nuntii cu tine! :) o goana continua de 12 ore pentru cel mai bun unghi si cea mai buna lumina. Un ritm ametitor si ostenitor pentru noi, dar care a adus cele mai frumoase amintiri surprinse in fotografii unice. Putine persoane am intalnit care sa isi faca meseria cu atata pasiune! Iti multumim pentru cum ai reusit sa opresti timpul in loc pentru ca noi sa ne putem amintim!
Angel Raducanu
Angel Raducanu2 ani în urmă
🤗Daca vrei sa pregatesti amintiri pentru viitor, Bogdan e persoana potrivita. Cand pui pasiune si invatare continua in ceea ce faci tot ce iese din mainile tale este perfect. Asa sunt si fotografiile facute de Bogdan. Premiile acumulate de Bogdan, intr-o perioada scurta, confirma ca esti pe maine bune! Lasa-l sa-ti creeze amintiri memorabile 😇!
Locații recomandate