/Bucuresti/Fotograf

Mihaela Dinca Photography

Str. Drumul Cheile Turzii 117, București 042096, România

Mihaela Dinca Photography
Fotograf
5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94HW+8R București, România
mihaeladinca.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Andrei
Alina Andrei4 ani în urmă
Mihaela ne-a creionat povestea cununiei reusind sa surprinda emotii, zambete, bucurie, momente ce vor ramane cu noi pentru totdeauna datorita fotografiilor ei minunate. Este un fotograf desavarsit si o persoana calda, capabila sa te faca sa te simti confortabil in fata camerei. Abia asteptam sa fie alaturi de noi si in ziua nuntii ❤❤❤
Gabriela Solomon
Gabriela Solomon4 ani în urmă
Mihaela e o profesionistă și o artistă în ale fotografiei, iar nouă ne-a devenit prietenă de când ne urmărește cu camera pe la evenimente. Fie că e fotografie outdoor, de aventură, fie ca e fotografie de eveniment, de produs, ședință foto de familie sau de business, e alegerea potrivită. Multumim mult de tot pentru toate amintirile frumoase! Si sa ne revedem coborând cascade in rapel!
Madalina Dumitrescu
Madalina Dumitrescu4 ani în urmă
Cu siguranță cea mai bună alegere pe care am făcut-o și pe care o poți face pentru evenimentul tău.
Mihaela pune suflet în toate proiectele ei, are talent și aparat pe măsură ☺️
Georgiana Gherman
Georgiana Gherman2 ani în urmă
Pe Mihaela am cunoscut-o in Maroc, iar de atunci am inceput sa ‘o urmaresc’ in online. Imi placea mult modul in care prindea momente care astfel ramaneau usor in amintire si suflet revazandu-le apoi redate. Ne-am bucurat enorm ca a fost alaturi de noi intr-o zi speciala, la poalele muntilor, cand, cu toate ca s-a facut nevazuta, a surprins cele mai faine, emotionante si frumoase clipe si emotii. Cand am vazut prima oara galeria foto a fost ca o calatorie inapoi in acea zi: fericirea, lumina, zambetele, lacrimile de bucurie, ineditul, erau toate prezente. Iar unele cadre... wow - incadrare perfecta! (nu credeam ca voi fi vreodata persoana care va avea pe ecranul telefonului o imagine de la nunta si totusi, iata-ma cum zambesc zilnic amintindu-mi de acele momente). Mihaela are un stil aparte, foarte delicat, cu o grija deosebita si o mare atentie la detalii, iar fotografiile printate in albume arata fabulos si au umplut multi ochi cu emotie.
Sacalov Daniela
Sacalov Daniela2 ani în urmă
Mihaela este un om atat de bland si de pasionat, o fotografa extrem de talentata si relaxata, incat a fost o reala placere sa colaboram, nu o data ci de mai multe ori. Nu stiu cum l-a convins pe sotul meu sa se lase fotografiat , insa ma bucur enorm, deoarece acum avem casa plina de fotografiile facute de Mihaela.
Fotografiile tale au ceva special, pentru ca esti un om special!
O recomandam cu mare drag pe Miha, si cu siguranta vom apela la ea de cate ori vom avea nevoie! <3
Maria Slama
Maria Slama2 ani în urmă
Se spune ca un fotograf bun inseamna un om cu o intuitie aparte, cu un ochi deosebit si cu o modalitate extraordinara de a relationa cu oamenii din jur. Mihaela indeplineste toate punctele de mai sus, iar pentru asta am si ales-o pentru a ne documenta nunta. O recomand cu toata caldura pentru orice sedinta foto, she is a keeper! :-)
Catalina Andrei
Catalina Andrei2 ani în urmă
Mihaela este unul din acei oameni cu care razi cu gura până la urechi și în acest timp ea îți crează amintiri de neuitat 😍. Pentru noi a fost o experiență inedită și minunată, o recoamnd cu mare drag!
Mihaela Dragan
Mihaela Dragan2 ani în urmă
Mihaela a fost super înțelegătoare și am folosit la maxim puținul timp pe care l-am avut la dispoziție. Pozele au ieșit foarte frumos iar livrarea a fost foarte rapida. O recomandam cu mare drag!
Locații recomandate