/Bucuresti/Fotograf

West Buy S.R.L.

Bulevardul Mircea Vodă 36, București 030668, România

West Buy S.R.L.
Fotograf
4.6
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C6+VJ București, România
+40 752 110 439
westbuy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pautov Mihail
Pautov Mihail2 ani în urmă
personal agresiv si 0 empatie fata de client; reguli abuzive pentru retrunarea produselor neatinse; voi evita de acum incolo acest magazin, va recomand si voua acest lucru.
Dumitru Balaci
Dumitru Balaci2 ani în urmă
Oameni de calitate. Servicii prompte. Oferte de excepție.
Alexandru Prepelita
Alexandru Prepelita2 ani în urmă
Niște neprofesioniști de la care trebuie sa cumpăr din când in când pt ca nimeni nu e in stare sa le manance business-ul pe partea foto. Am avut proasta experiență sa fiu mințit în legătură cu niste lumini Nanlite Fortza pe care domnul Jean Blagoi, angajat westbuy le promova ca având putere dubla față de aputure ls300d .S-a potolit putin cand si-a dat seama ca a mintit si ca isi da seama cu cine vorbește. Imi doresc doar sa se incheie epoca de aur a domnului Neacșu pe partea asta de echipamente indiene si chinezesti refurbished. Cu defecte si de multe ori cu o garantie inexistenta sau client service.
Dragos Constantin
Dragos Constantin2 ani în urmă
Foarte seriosi, preturi corecte si disponibili mereu sa ajute.

Correct prices and the staff is always willing to help!
Raul Grigorescu
Raul Grigorescu2 ani în urmă
Magazinul online praf! Stocuri neactualizate, produce ce exusta pe site si care "vor sosi candva". Inainte de comanda trebuie sa suni sa verific cu ei existenta reperului, altfel platesti si te trezesti cu telefon dupa 2-3 zile ca nu au produsul comandat pe stoc. Client service 0
Romica Mocanu
Romica Mocanu2 ani în urmă
De această dată sortimentul de camere video a fost nesatisfăcător,nu am putut testa camera pe care vroiam sa o cumpăr.
CRISTIAN LIVEZEANU
CRISTIAN LIVEZEANU4 ani în urmă
Cunosc aceasta firma de peste 10 ani . Intradevar, oameni de calitate cu intentii serioase si stiu sa se poarte cu clientii in materie de sfaturi in a alege un echipament foto - video. Ii apreciez si recomand acest magazin tuturor celor care doresc echipamente foto-video. Le multumesc pt. amabilitate si profesionalismul de care dau dovada .
Adi Bârsan
Adi Bârsan2 ani în urmă
Am făcut o comanda la un produs acum o saptamana. Acesta era la 1050 de lei, comanda a fost salvată în contul meu de pe site , am fost apela. că încă nu este pe stoc și în momentul în care intra o sa mi se trimita produsul. Ulterior mi-a fost ștearsă comanda din cont iar acum trebuind să il achiziționez la 1350 pentru că atunci era în promoție. deci practic băieții ăștia fac promoții, te tin până trece promoția si dupa te pun sa cumperi produsul la pret întreg. Mai bine plătești mai mult la F64 dar macar sunt servicii de calitate. Servicii de foarte proastă calitate. sunt fotograf profesionist, achiziționez echipamente foto de 5 ani dar niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva. Nu recomand!!!
Locații recomandate