/Bucuresti/Fotograf

SGL Photography Studio - George Lucian Sipica - Fotograf Fashion, Beauty, Glamour & Erotic Bucuresti

str. Uranus, nr. 98, bl. U8, sc. 2, et. 4, ap. 35, București 050826, România

SGL Photography Studio - George Lucian Sipica - Fotograf Fashion, Beauty, Glamour & Erotic Bucuresti
Fotograf
5
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FM+CC București, România
+40 732 356 929
sgl-photography.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alina Chiru
Alina Chiru2 ani în urmă
Serviciile de make-up sunt mult peste cele 5* pe care ma lasă Google sa le acord. Irina lucrează atât de frumos și înțelege atât de bine nevoile celei care se machiază! O recomand cu toată inima și cu tot dragul ❤️
Adina Gabriela
Adina Gabriela2 ani în urmă
Pentru make up Irina is the one! E foarte draguta si foarte talentata si machiajul rezista! Rezista! ❤️
Ecaterina Verejanu
Ecaterina Verejanu2 ani în urmă
Foarte placuta atmosfera creata de fotograf, te face sa te simti liber/a in miscare si se dedica totalmente shootingului, remarcand si aducand in valoare trasaturile tale.
Alex Alexia
Alex Alexia2 ani în urmă
FARA CUSUR AM LUCRAT EXCEPTIONAL CU GEORGE ❤️❤️❤️❤️
RECOMAND
Dragos Seitan
Dragos Seitan2 ani în urmă
Avand in vedere faptul ca era primul shooting la care am participat, consider ca alegerea lui George pentru acest job a fost una foarte buna, deoarece a fost implicat in realizarea si organizarea shooting-ului de la prima idee pana la ultima poza. A dat dovada de profesionalism si creativitate. Il recomand cu incredere!
Miruna Miu
Miruna Miu2 ani în urmă
Am ajuns la studio-ul lui George printr-o recomandare, am mai fost inainte si la alti fotografi, insa m-a surprins in mod placut rabdarea, profesionalismul si grija cu care isi face meseria, se vede ca e mai mult decat o meserie, o adevarata arta. Are, de asemenea, viziune pentru orice tipar de tematica fotografica si stie sa iti puna in valoare atuurile. Nu am venit foarte pregatita cu idei, insa George a improvizat, pe loc si rezultatul a fost unul potrivit. Multumesc inca o data, voi reveni cu placere de fiecare data!
Mădălina Stoica
Mădălina Stoica2 ani în urmă
Prima experiență cu camera de filmat am avut-o alături de George. A fost terapie. M-am simțit în siguranță, m-a ajutat să scap de emoții, mi-a dat indicații cât să iasă perfect ceea ce îmi doream sa fac, m-a ajutat sa obțin exprimări simple atunci când mi se bloca creierul. Și pe lângă toate acestea, în faza de prelucrare a materialului dacă i l-am dat de 10 ori înapoi să mai taie/adauge ceva, a făcut-o cu profesionalism de fiecare dată.
Habarus Alexandra
Habarus Alexandra2 ani în urmă
Foarte profi, am primit super multe idei creative, o ședința foto care mi a depășit așteptările, in cadrul unei atmosfere super misto
Locații recomandate