/Bucuresti/Fotograf

Lazar Alin Fotograf de Nunta Bucuresti

Strada Benjamin Franklin, București 040409, România

Lazar Alin Fotograf de Nunta Bucuresti
Fotograf
5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RW+99 București, România
+40 758 700 587
lazaralin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mihaela Gardin
Mihaela Gardin2 ani în urmă
O experienta exceptionala. De la primele mesaje ne-am dat seama ca este un om care pune suflet in orice, a avut o abordare pe care nu am gasit-o in alte parti. Sedinta foto pentru cununia noastra a decurs foarte frumos, ne-a facut sa ne simtim bine, in largul nostru, de parca nici nu ne fotografia. Extraordinar de intelegator tinand cont ca am avut doi caini care sunt mai nebunatici, nu stau la poze si la cat l-am plimbat dintr-o locatie in alta...😅
Cu siguranta o sa apelam tot la el si pentru alte evenimente.
Daniel Raicu
Daniel Raicu2 ani în urmă
Alin este un caracter plin de viata, lucru care, cu siguranta, se vede in pozele realizate. Este un profesionist cu viziune care poate gasi “locul perfect” pentru poze in orice coltisor. Ne-a placut atitudinea lui, faptul ca a fost foarte implicat, sociabil si deschis la orice idee am avut. Il recomandam cu drag.
P.s. Pozele sunt de absolut superbe, pline de un amalgam de sentimente.
Iti multumim ca ai ales sa ne fii alaturi!
Vlad Stefan
Vlad Stefan2 ani în urmă
Este cel mai profi fotograf cu care am lucrat. Pasiunea si devotamentul isi spun cuvantul. Mereu este punctual,onest si cinstit. Din punctul meu de vedere merita toti banii pentru munca depusa.Penteu orice eveniment din viata mea si a sotiei vom apela cu toata increderea la Lazar Alin.
Popescu Mihai
Popescu Mihai2 ani în urmă
Fotografia este doar un atu. Firea empatica si 'omul' din spatele aparatului fac ca orice experienta cu Alin sa para naturala si plina de viata. Recomand cu caldura!
Corina Mihaela Perpelea
Corina Mihaela Perpelea2 ani în urmă
Alin este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, pasionat si cu viziune, calitati care se vad in pozele care le livreaza. Ne-am imprietenit de la prima interactiune, ceea ce a ajutat la a fi cat mai relaxati in momentul sedintei foto. Cu toate ca au fost 40 de grade in ziua nuntii, a fost foarte profi si a reusit sa prinda cadrele perfecte astfel incat sa nu petrecem foarte mult timp in sorele torid, dar sa avem si amintiri minunate. Ii multumim pentru tot si abia asteptam sa colaboram in viitorul apropiat.
Raluca Tache
Raluca Tache2 ani în urmă
Alin ne-a fost alături la primul eveniment important din viața noastră, respectiv cununia civilă!
Este foarte pasionat de fotografie, talentat, perfecționist si relaxat, astfel ca am reusit sa ne destindem complet in prezenta lui si ne-a facut facut placere sa ne lasam fotografiati.
Ii multumim pentru răbdare, implicare și munca depusă si de abia asteptam urmatoarea colaborare, la nunta religioasa!
Recomandam cu mare încredere!
Casota Andreea
Casota Andreea2 ani în urmă
Redomand, la sedinta foto chiar m-a facut sa ma simt in largul meu si au iesit niste poze naturale. E focusat pe a imortaliza o emotie vie, asta mi -a placut la experienta cu Alin!
George Manta
George Manta2 ani în urmă
O persoana energica si foarte implicata in ceea ce face. Se adapteaza la orice situatie si creativitatea sa depaseste orice asteptari. Calitatea serviciilor sale este la standarde foarte inalte. Recomand!
Locații recomandate