/Brasov/Fotograf

Fotograf Nunta Brasov - Andrei Dumitrache

Strada Islaz 4, Brașov 500052, România

Fotograf Nunta Brasov - Andrei Dumitrache
Fotograf
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4F+HH Brașov, România
+40 740 031 086
andreidumitrache.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorin Oancea
Sorin Oancea2 ani în urmă
(Tradus de Google) a surprins cele mai speciale momente din viața familiei mele. Nu aș ezita niciodată să-l recomand oricui dorește un adevărat profesionist să creeze o experiență de fotografie personalizată.

(Original)
he has captured the most special moments of my family’s life event. I would never hesitate to recommend him to anyone who wants a true professional to create a customized photography experience.
Narcisa Avadanei
Narcisa Avadanei3 ani în urmă
Pe Andrei l-am cunoscut prima dată prin intermediul site-ului său, când eram în căutarea unui fotograf cu stil fotojurnalistic.
Deși nu el a fost primul care mi-a apărut la acel Google search, am ramas pe pagina lui pentru că m-a captivat felul cum transmite poveștile, atât în scris, dar mai ales prin fotografii. Am regăsit naturalețea, emoția și realul momentelor, pe care le căutam pentru evenimentul nostru, așa ca am decis că el este omul potrivit pentru noi.
Și acest lucru ni s-a confirmat până în ultimul moment.
Pe lângă faptul că e un fotograf profesionist, Andrei e un om bun, blând și cald. Are multă răbdare, nu este intruziv, te face să te simți relaxat și confortabil.
Fotografiile sunt de poveste, cadrele sunt mai frumoase decât realitatea and I think that's kind of magic. Mai mult decât atât, pozele parca vorbesc, tocmai pentru că nu sunt regizate, ci transmit în mod real trările, emoțiile, stângăciile.
Pentru că frumusețea stă în lucrurile mărunte, simple și imperfecte și nu oricine le poate surprinde, de aceea îți mulțumim Andrei pentru că ai fost alături de noi 🤗
Dumitrache Florin
Dumitrache Florin4 ani în urmă
Arthur Mustafa
Arthur Mustafa5 ani în urmă
Amabil, prietenos si un profesionist adevarat. Il recomand ca cel mai dedicat fotograf de nunta din Brasov si din Romania!
Cuvinte etc.
Cuvinte etc.5 ani în urmă
Recomand pentru pasiunea investita in ceea ce face.
Munteanu Marian
Munteanu Marian5 ani în urmă
Mentalitate tânără şi serioasă.
Daniel Ionut
Daniel Ionut5 ani în urmă
Razvan Cosma
Razvan Cosma5 ani în urmă
Locații recomandate