/Brasov/Fotograf

Emotion Albums | Albume foto handmade,print fotografii

Strada Uranus 19, Brașov 500343, România

Emotion Albums | Albume foto handmade,print fotografii
Fotograf
5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVJ+G6 Brașov, România
+40 736 646 963
emotionalbums.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Clivet
Razvan Clivet5 ani în urmă
Cea mai tare echipa, lucrez cu Emotion Album de peste 3 ani de zile, am undeva in jur de 200 de albume făcute la ei, mereu am avut de învățat lucruri noi de la ei pe partea de print si edit. Au o gama larga de modele de coperți și hârtie fotografica și dimensiuni de la mic la mare pentru albume, tablouri canvas și o mulțime de cadouri care le pot oferii clienților mei. Observ o dezvoltare pe partea de livrare a comenzilor, o onorare din ce in ce mai rapida, aproximativ 7 zile, uneori chiar mai puțin , calitatea este excepțională, culorile printului identice cu fotografiile sau colajele trimise, nu am avut nici cea mai mică problema. Am încercat și alte laboratoare foto din Brasov dar cel mai mulțumit din punct de vedere calitate, pret și livrare este Emotion Album, toate aceste aspecte se completează cu zâmbete și respect primit din partea întregii echipe Emotion Album. Recomand cu mare încredere!
Georgiana
Georgiana5 ani în urmă
Colaboram deja de ceva timp si suntem tare multumiti de servicile celor de la Emotion. Domnul Popescu este foarte dedicat si a reusit intotdeauna sa raspunda provocarilor noastre. Apreciem calitatea ridicata a albumelor si faptul ca incearcati constant sa aduceti ceva nou. Din punctul nostru de vedere sunteti cei mai buni !
Laurentiu Nica
Laurentiu Nica5 ani în urmă
In 2014 am descoperit Emotion Albums pe Facebook. De atunci sunt furnizorii mei preferati de albume foto de nunta/botez. I-am recomandat si colegilor fotografi de nunta din orasul meu, Craiova. Sunt foarte multumit de raportul calitate-pret. Si mai important, daca exista greseli din partea lor, si le asuma ! In 2016 am avut o expozitie de fotografie de nunta alb-negru, printata pe canvas. Unde puteam printa tablourile ? Tot la Emotion Albums! Multumesc !
Marcel Gavrila
Marcel Gavrila5 ani în urmă
Sunt multe de spus despre echipa toata Emotion, multe si toate numai de bine. Am inceput frumoasa colaborare dupa o experienta cu un alt studio care s-a dovedit neplacuta. Inca de la prima convorbire telefonica am fost invitati in Brasov, pentru a ne cunoaste si a ne prezenta cat mai amplu serviciile Emotion Albums. Nu am niciun dubiu, am ales studioul si oamenii potriviti, 100 % profesionisti, respectuosi, maleabili, dinamici. Calitatea produselor este de prima clasa, atat de buna incat prietenii mei care au acelasi domeniu de activitate m-au urmat si au decis sa lucreze cu echipa Emotion Albums, pentru ca raportul calitate pret este unul excelent! Suntem foarte multumiti si nu exagerez deloc! Am fost surprins de faptul ca tot timpul se incearca imbunatatirea serviciilor, dezvoltarea paletarelor si modelelor copertilor, cutiilor, carcaselor... Nu mai spun de atentia acordata noua - colaboratorilor, pentru toti timpul reprezinta o problema dar la Emotion intodeauna am gasit raspuns la solicitari, de orice natura in orice moment! Ma bucur ca v-am cunoscut si cred intr-o lunga si frumoasa colaborare si sincer va dorim sa aveti succes pe mai departe! Echipa GMStudio Galati
Bogdan Palenciuc
Bogdan Palenciuc5 ani în urmă
Lucrez aproximativ de 3 ani cu Emotion Albums si sunt foarte multumit de albumele care le-au facut pentru mine. Imi place calitatea printului care s-a imbunatatit in tot acest timp. In fiecare an au venit cu inovatii si produse noi. Recomand cu drag aceasta echipa de profesionisti. Bravo sa o tineti tot asa multi ani de acum incolo !!!
Robert ovidiu Cristea
Robert ovidiu Cristea5 ani în urmă
Experianta cu Emotion Albums este una foarte placuta. Mi-au fost recomandati si am ales sa lucrez cu ei fara sa stau prea mult pe ganduri. Imi aduc aminte prima comada de album, albumul meu de prezentare pe care il arat clientilor. Materiale foarte calitative, realizare fara repros. Albumul dupa 1 an de utilizare arata ca in prima zi :) ( bine, a mai pierdut putin din parfum, am uitat sa precizez ca au un miros foarte placut). Am spus utilizare pentru ca este un album de prezentare iar clientii si potentialii clienti il rasfoiesc de 4-5 ori pana se hotarasc. Pot spune ca a fost rasfoit de peste 200 de ori. Atat eu cat si clientii, suntem foarte incantati de albumele primite. Emotion Albums este si o sa ramana colaboratorul pentru albume, cutii de stick, stickuri. Va recomand tuturor prietenilor fotografi, pentru ca meritati.
Romeo Petcu
Romeo Petcu5 ani în urmă
Adevarati profesionisti. Am avut placerea sa colaborez cu Emotion Albums din 2012. Primul album care l.am facut a fost chiar albumul de la nunta mea. Calitatea albumelor este exceptionala, timpul de lucru f rapid...Nu as putea sa scriu in doar 4 randuri colaborarea care o am cu ei. Sa o tineti tot asa si sa continuati sa bucuratii cat mai multi clienti. FELICITARI.
Marius Pavel (Fotograf nunta Brasov)
Marius Pavel (Fotograf nunta Brasov)6 ani în urmă
Il cunosc pe domnul Popescu de la Emotion Albums de mai bine de 11 ani. Primul meu print a fost o panorama cu Piatra Craiului iarna si am ramas uimit de calitatea hartiei si de faptul ca s-a putut printa la o dimensiunea atat de mare pe hartie fotografica.
Acum 6 ani, am inceput sa fotografiez profesionist pentru evenimente si de atunci a inceput colaborarea noastra.
I-am ales pe ei pentru ca imi doream calitate. Printurile erau imagingea mea fizica, ce ramanea intiparita in mintea clientului si de aceea imi doream sa fie cea mai buna. Albumele fotocarte trebuiau sa fie impecabile, fara cusur!
Bogatia mostrarului, dar a modelelor pentru albume i-a facut pe clientii mei finali sa fie incantati si entuziasti cand primeau albumul pe care l-am desenat impreuna.
Poate cel mai important atuu al echipei Emotion Albums, este ca intotdeauna vor face si imposibilul pentru a realiza albumul dorit!
Chiar sunteti cei mai buni! Fara nici o urma de indoiala si spun asta cu tot sufletul!
La cat mai multe albume si clienti fericiti si multumimiti ca mine va doresc!
Locații recomandate