/Brasov/Fotograf

PhotoHotel

Bulevardul George Moroianu 66, Săcele 505600, România

PhotoHotel
Fotograf
4.4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JP92+HF Săcele, România
+40 771 428 755
photohotel.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–15
Marți: 10–15
Mirecuri: 10–15
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pavlic Artiom
Pavlic Artiom4 ani în urmă
Primul sezon si imi pun mai multe in calendar !

Genial e cuvantul !! Munca combinata cu distractie si cu o multime de oameni frumosi !! Sunt si momente tensionate , dar daca te asezi calm si incerci sa cauti solutiile ,tensiunea dispare instant ! Tot ce ai de facut e sa aplici ce ai invatat si sfaturile ce le primesti !!
Toate sunt spre folosul tau , nu doar la locul de munca dar si dezvoltarii tale personale !! Nu esti de unul singur , o sa ai teamleaderi care vor sta cu tine sa faca brainstorm ,te vor sustine in fiecare pas ce doresti sa il faci !!

Sunt sigur ca si tu cititorule doresti sa depasesti mai multe din viata ta personala , iar daca nu faci primul pas nu ai cum! Acest domeniu te va scoate din zona de comfort deci pregatestete pentru primul tau pas !! Pasii pentru tine si catre tine sunt cei mai frumosi sa amestecam rasaritul cu apusul si ai descoperit ca in ziua libera poti sa bei un cocktail si sa te relaxezi pe plaja sau cu jet ski-ul , ATV-ul ,Buggy-ul sunt multe optiuni doar da click pe ele cand te aflii in destinatie!

In concluzie , daca doresti sa iti dai un restart si sa iti deschizi ochii la noi oportunitati , sa savurezi momentele ce le creezi stii ce ai de facut !!
ALV Studio Production
ALV Studio Production4 ani în urmă
A nice company to work in which you can improve your abilities in photography and socialising. You will enjoy an entire season with the tourists, being a part of their holiday, creating special moments and offering them memories. They will thank you through a beautiful smile.
Furthermore, you will also improve your selling skills by being the one who brings the best offers for the tourists thet you've just photographed.

O companie ce oferă un job deosebit, în care îți poți îmbunătăți abilitățile în fotografie și socializare. Te vei bucura de un sezon întreg în care vei fi printre turiști, fiind parte din vacanța lor, creând momente speciale și oferindu-le amintiri. Ei îți vor mulțumi cu un zâmbet frumos. Mai mult de atât, îți vei îmbunătăți/dezvolta abilitățile în vânzare, fiind cel ce va propune cele mai bune oferte turiștilor pe care tocmai i-ai fotografiat.
Maria Teodora Lungu
Maria Teodora Lungu4 ani în urmă
Lucrez in echipa PhotoHotel, iar primul lucru pe care vreau sa il spun este ca daca vrei sa te dezvolți, sa iesi din zona de comfort si să faci ceva unic si frumos, ăsta e locul perfect pentru tine.

Acum sunt in Malta, una dintre destinațiile PhotoHotel, iar pe langa faptul ca locul in care trăiesc este minunat, am cunoscut oameni frumoși, deschiși și care îmi sunt alaturi când am vreo problemă. In stagiul de pregătire m-am distrat de minune si am format legături strânse cu cei pe care i-am cunoscut acolo, trainerii aveau o atitudine faină si am învățat extrem de multe de la ei, atât pe plan profesional cât si personal.

Prin intermediul acestei companii locuiesc intr-o casă care arata foarte bine, mănânc la hotelul la care lucrez, iar toate acestea fara sa platesc nimic.

Recomand tuturor să vina aici, pentru ca este o experiență minunată, în urma careia înveți foarte multe, atât despre tine și ceea ce potisa faci cat si despre cei din jur, relaționarea cu oamenii si, bineînțeles, cum sa faci fotografii ca un profesionist.
Dragos Vilcu
Dragos Vilcu4 ani în urmă
4 sezoane la activ ma fac sa ma simt mandru de ceea ce am realizat in cadrul acestei companii!
Evident, nu spune nimeni ca e usor!.. Exista presiune, transpiratie, oboseala, influente negative..
Dar! Ai "biroul" printre palmieri si, cel mai probabil, esti aproape de o mare sau un ocean. Intalnesti oameni din toata Europa (si nu numai), exersezi/inveti limbi straine, vizitezi locuri incredibile, pentru care altii cheltuie mii de euro..
Normal ar fi sa nu te bucuri atunci cand iti vezi seful "in vizita" prin hotel.. Eu mi-am facut treaba bine si am ajuns sa vad in el un prieten, un sprijin! Este un om foarte deschis, alaturi de care te poti distra cu adevarat.. Gratare, plaja, plimbari cu ATV-ul, boat-party, ar fi cateva exemple despre cum a stiut sa-si arate "sefia"! 😋 Evident, cand vine vorba de munca, stie sa se impuna! Ceea ce e perfect normal, doar vorbim despre un business..
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi mintea, sa fii sincer, sa te lasi invatat, sfatuit si sa nu uiti ca te afli la job, nu in vacanta!
Ultimii 3 ani i-am petrecut in Fuerteventura, asa ca randurile de mai sus sunt despre Sorin!
Si nu, nu m-a platit sa scriu frumos despre el! 🙂 Este fix ce am observat eu si imi asum in totalitate aceste vorbe..
Am insistat pe aceasta legatura angajat-sef, o gasesc foarte importanta! Cand vezi ca cineva isi da cu adevarat interesul, dar nu uita sa iti si zambeasca, parca altfel iti vine sa muncesti! 😉 Ii multumesc inca o data, public, aici! Dar si team-leader-ului Razvan, fondatorului Florin si celorlalti din conducere!
Bafta si splendide poze in continuare!
Bianca Radu
Bianca Radu5 ani în urmă
O experiență unică alaturi de o echipa deschisa,profesionista si ambitioasa într-o destinație superba.Am lucrat ca si consilier vânzări în Fuerteventura timp de 8 luni in care m-am dezvoltat atat profesional cat si personal,am legat prietenii frumoase,am vizitat locuri incredibile,m-am bucurat de soare si am invatat sa zâmbesc mai mult.Daca vrei sa faci o schimbare benefica in viata ta atunci iti recomand Photohotel cu drag, pentru că vei avea doar de castigat si in plus aceasta companie ofera trainingul,cazarea,transportul ,3 mese pe zi in hotelul in care lucrezi, gratuit.O schimbare nu este întotdeauna ușoară(acomodarea de la începutul sezonului,dorul de familie,presiunea targetului lunar,uneori clienti dificili)dar cu sprijinul si îndrumarea partenerului din destinație si nu in ultimul rand suportul colegilor din echipa am depasit aceste momente dificile. Multumesc Photohotel pentru acesta oportunitate!!
Mal Mal
Mal Mal5 ani în urmă
Activez la aceasta companie de mai bine de 3 ani si am avut ocazia sa lucrez in doua destinatii superbe: Spania si Grecia. Este o experienta unica in cadrul careia pe langa castigurile financiare am avut ocazia sa calatoresc in diferite destinatii, sa imi fac prieteni din toate colturile lumii cu care ulterior am pastrat legatura, sa imi exersez cunostintele de limbi straine si sa le aprofundez.

Recomand cu incredere aceasta companie!!
Andreea Vadan
Andreea Vadan5 ani în urmă
Dragii mei, voi cei care vreti sa aveti un job de vis, un job care sa-ti ofere destinatii exotice, echipa unita si oportunitati unice. PhotoHotel iti poate oferii mai mult de atat. Cazare gratuita, 3 mese gratuite pe zi, salariu incepand de la 700 EURO, job ca si fotograf, asistent fotograf sau consilier intr-undintre super hotelurile partenere. Eu am avut ocazia sa lucrez ca si fotograf pe insula Rhodos (Grecia) 7 luni. In aceste 7 luni am reusit sa cunosc oameni minunati, sa-mi fac prieteni pe viata si sa-mi gasesc si jumatatea mea.
Va sfatuiesc, incurajez sa aplicati. Va promit ca ve-ti avea amintiri minunate.
Robert Lazar
Robert Lazar6 ani în urmă
Am colaborat si colaborez cu PhotoHotel pe partea de marketing si recrutare. In felul asta am avut ocazia sa vad foarte de aproape ce face fotograful hotelier si consilierul foto. Am cunoscut intreaga echipa din Creta si am stat de vorba cu o mare parte dintre ei. Personal ii admir foarte mult pe cei care pleaca in destinatii. Este un job foarte frumos si in acelasi timp foarte provocator. Categoric, nu este un job pentru oricine. Trebuie sa-ti depasesti anumite limite personale si convingeri. E nevoie sa ai sau sa dezvolti o atitudine de invingator, sa ai incredere in tine cand abordezi clientii si sa fii organizat. Daca o sa ma gasesc in punctul in care are vreau sa fac o schimbare in cariera mea, cu siguranta PhotoHotel o sa fie primul pe lista. De ce? Pentru ca mi-ar permite sa explorez si sa ma bucur da tari straine si castig o suma frumoasa de bani pe sezon. Pur si simplu job-ul asta e diferit, e altceva fata de job-urile pe care le-am intalnit pana acum in tara, la prieteni si cunoscuti.
Locații recomandate