/Brasov/Fotograf

Barko InDesign

Strada Albatrosului 4, Brașov 500460, România

Barko InDesign
Fotograf
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH78+RF Brașov, România
+40 742 198 179
barkoindesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antonia Ciore
Antonia Ciore4 ani în urmă
Descrierea de pe site se potriveste PERFECT! Nu sunt doar profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului, ci si maestri in relatia cu oamenii cu care intra in contact. Simt tot ceea ce fac si asta face ca tot ce iese sa fie special si diferit! Va multumim, dragilor!!
Catana Carmina
Catana Carmina4 ani în urmă
Va multumim din suflet pentru ca ati surprins cele mai frumoase momente de la cel mai important eveniment din viata noastra😘❤. Foarte calzi, empatici, prietenosi si dedicati meseriei lor. Am stiut din prima clipa cand i-am cunoscut la nunta unor prieteni, cu cativa ani in urma, ca pe ei ii vom alege si asta s-a si intamplat. Adevarati profesionisti. 👍👍👍
Stefania Dragan
Stefania Dragan4 ani în urmă
Sunt absolut incantata de alegerea pe care am facut-o, totul a decurs lejer, sentiment pe care ni l-a transmis profesionalismul Gabrielei si a lui Florin iar rezultatul a fost peste asteptari. Pe langa pozele si filmarea la care inca ne uitam destul de des desi avem 5 ani de casatorie si inca ramanem surprinsi de cat de bine au iesit, ei sunt niste oameni calzi si implicati si dornici sa multumeasca pana si cele mai inalte pretentii. Meritati toate cuvintele frumoase pentru ca este rezultatul muncii voastre! Va pup
Ana Cozma
Ana Cozma4 ani în urmă
Mi-a facut deosebita placere sa colaborez cu aceasta echipa. Din prima clipa au dat dovata de seriozitate si profesionalism.
Suntem atat de multumiti de rezultatul muncii lor incat de fiecare data cand deschidem albumul si privim fotografiile simtim nevoia de a le multumi acestor oameni minunati. Sunt prietenosi, calzi si surprind orice detaliu.
Ii recomandam cu drag de fiecare data pentru ca sunt cei mai buni!
Alex Sîrghi
Alex Sîrghi4 ani în urmă
Cuvintele sunt putine pentru a putea descrie experienta avuta cu aceasta familie minunata. De la 450km departare ni i-am dorit si ei au venit pt noi. Profesionalismul, rabdarea, pasiunea, bunul simt, sunt doar cateva cuvinte pe care le-as putea enumera. Multumim ca v-am intalnit si ne-ati fost partasi si la nunta si la botezul lui Vladimir si la sedinta foto traditionala.
Sunteti cei mai buni (minim din Sud Estul Europei 😊) Va puuupam!
Ali Dan
Ali Dan4 ani în urmă
O echipa super, profesionisti, calmi, prietenosi, niste oameni pe care iti face placere sa ii reintalnesti. Desi nu i-am avut la nunta, ci am facut doar o sedinta foto dupa, datorita lor si acum dupa 6 ani inca mai rasfoiesc albumul si ma emotionez. Ii recomand cu drag.
RamonaMaria Lemnaru
RamonaMaria Lemnaru4 ani în urmă
Mulțumim nu doar pentru profesionalismul de care dați de fiecare data dovada, ci și pentru pasiunea, dăruirea și răbdarea cu care faceți totul! Datorită vouă emoțiile și tot amalgamul de sentimente trăite în cele mai importante zile ale vieții pot fi transmise in poze și video....! Cu voi totul este la superlativ! ❤️❤️❤️
Marino Marin
Marino Marin4 ani în urmă
Daca esti in cautarea unei echipe foto-video, atunci ai ajuns unde trebuia. Aici, pe aceasta pagina vei gasi cea mai tare echipa gata sa iti surprinda amintirile tale cele mai pretioase! Ii recomandam cu drag din 1000 de motive si nu numai. Noi ne-am ales nu numai cu cele mai superbe poze si video, dar totodata si cu niste prieteni si cum nu ar fi fost asa daca sunt seriosi, profesionisti, mereu zambitori si pasionati de ceea ce fac. Asa ca nu mai ezita si contacteaza-i cat mai repede!
Locații recomandate