/Brasov/Fotograf

Fotograf Dan Malureanu

Strada Tâmpei 10, Brașov 500271, România

Fotograf Dan Malureanu
Fotograf
5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJP7+W3 Brașov, România
+40 721 244 244
danmalureanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Iulia Bobinca
Iulia Bobinca2 ani în urmă
Am apelat la Dan pentru servicii foto atat pentru produse, cat si pentru personal branding. De fiecare data am fost extrem de multumita de munca lui. Iar pe langa profesionalism, Dan este un om foarte misto, care creeaza o atmosfera relaxata in jurul sau. Recomand cu drag!
Stefan Blanaru
Stefan Blanaru2 ani în urmă
Domnul Malureanu a dovedit ca este un profesionist , un om cu vocație și dedicat in ceea ce face, 100% recomand serviciile lui.
PS : cine vrea poze își face singur cu telefonul , cine vrea artă apelează la Domnul Malureanu
Oana Toth
Oana Toth4 ani în urmă
Il conosc pe Dan Malureanu de ceva timp si niciodata nu m-a dezamagit din punct de vedere profesional si nici ca om.
In primul rand, este un tip SUPER MEGA COOL, iar sedintele foto alaturi de Dan sunt super fun:).
Intotdeauna am zis ca fiecare om se naste cu un dar, iar pentru Dan Malureanu darul este fotografia pe care o face cu o mare daruire si cu o adevarata arta.
Profesionalism, comunicare si idei, toate la superlativ.
Recomand celor care vor sa apeleze la serviciile lui, sa o faca cu cea mai mare incredere.
Maria Isabela Barcau
Maria Isabela Barcau2 ani în urmă
Cum anul acesta este mai special din multe puncte de vedere si noi am dorit sa avem o noua prezentare casei noastre, Casa Dacica din Rasnov, asa ca am apelat la profesionist!
Dan este un artist al fotografiei, este un pasionat si un profesionist! Este foarte atent la detalii, iti face recomandari de stil, de incadrare, astfel incat experienta sa fie magica! Fotografiile lui sunt foarte frumoase, luminoase, te imbie sa vrei sa vezi mai multe, sa vrei sa descoperi locul, sunt ca niste momente surprinse in timp! Il recomand pe Dan cu mare incredere, indiferent de ce proiect aveti!
Minzatanu Viorica
Minzatanu Viorica2 ani în urmă
Pentru mine, Dane, arta fotografiei este deosebita, speciala, iar eu sunt la stadiul de ucenic( daca pot sa ma exprim asa),caci Dia ma cearta mereu ca nu stiu sa surprind esentialul dintr-o imagine !.. Pe tine,in schimb,fotografia te reprezinta,te motiveaza, te defineste!!! Eu nu pot decat sa iti apreciez indemanarea si profesionalismul si sa pun accentul pe esenta acestui citat :"viata este ca o fotografie alb-negru foarte buna: ai alb,ai negru si ai o multitudine de alte nuante printre ele !" As putea sa atasez foooooarte multe poze surprinse de tine, dar ma rezum doar la una,caci majoratul Dianei a fost un eveniment important din viata noastra,iar tu ne-ai fost alaturi ,ca intotdeauna !!! La cat mai multe si variate ocazii de a demostra cat de bun si eficient esti! Dane, iti multumim pentru tot si iti dorim succes in continuare !
Anca Ilea
Anca Ilea2 ani în urmă
Dan si al lui SeSiVede Fotografie inseamna nici mai mult nici mai putin decat MAGIE ✨📷

Nu numai ca fotografiile lui Dan sunt expresive si au poveste, dar entuziasmul lui pentru ceea ce face este evident la fiecare pas si contagios de-a dreptul. Dan nu "munceste ca fotograf", el efectiv traieste fotografia, o respira. Si ne inspira pe noi toti sa surprindem momente.

Colaborez cu el de ani muuuulti si am apelat de fiecare data cu incredere ca rezultatul va fi magia de care va povesteam la inceput. Mereu a livrat exact asta si inca ceva in plus, asa cum ii sade bine oricarui profesionist!

Vi-l recomand din toata inima atat pentru momentele speciale din viata voastra - pe care sa stiti sigur ca le va opri in loc in cadre fara varsta - cat si pentru orice proiect are nevoie de imagini graitoare de produs. Si sa fim perfect sinceri: in 2020 toate proiectele noastre au nevoie de prezentare pe masura!
Catalin Ungureanu
Catalin Ungureanu2 ani în urmă
Cand iti organizezi un moment important din viata (nunta, botez, aniversare...), unii cauta mai intai locatia, altii muzica/formatia... Eu am organizat totul in functie de fotograf! Am schimbat si data nuntii, pt a-l avea pe Dan alaturi.
Iti multumesc pt tot!
Ne vedem in august la botez!
Tronaru George
Tronaru George2 ani în urmă
Se zice ca business-urile se fac cu oameni, nu cu serviciile sau produsele vandute.
Asta pot sa spun ca am gasit in primul rand, un om fain care sa ma ajute sa imi transpun prin fotografie viziunea.
Si bonus am mai si avut noroc ca e si foarte bun pe ce face.
Locații recomandate