/Brasov/Fotograf

Fotograf nunta Brasov | Marius Pavel

Bulevardul Griviței 77, Brașov 500164, România

Fotograf nunta Brasov | Marius Pavel
Fotograf
5
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ33+M7 Brașov, România
+40 732 533 373
mariuspavel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lavinia Tatarus
Lavinia Tatarus2 ani în urmă
Ii stiam pe Marius si pe sotia lui, Cristina, inca de acum 7 ani, fiind cei care s-au ocupat de fotografiile si video-ul realizat la nunta verisoarei mele.
Anul trecut, prin anumite circumstante, am ajuns sa alegem la nunta noastta alti fotografi - o experienta dezamagitoare.
Anul acesta, cand a aparut bebelina noastra, am zis ca macar de la botezul ei sa avem amintiri frumoase, daca in ceea ce priveste nunta, lucurile nu au stat asa cum ne-am dorit.
Asa ca l-am contactat pe Marius si bine am facut!
Recomand din inima Marius si Cristina pentru profesionalismul lor, pentru promptitudine (in seara botezului Marius imi trimitea cateva fotografii, iar a doua zi aveam deja toate pozele si video-ul) si pentru cat de draguti au fost fiindca ne-au ajutat chiar in ziua de Craciun, cand ar fi putut sa sarbatoreasca cu familia lor, nu ajutandu-ne pe noi.
Va multumim din suflet!🤗
Teodor Nedolici
Teodor Nedolici2 ani în urmă
In general nu-mi place sa stau la poze,imi place doar sa le fac,de data asta am stat la atâtea poze si nu m-am simțit stânjenit sau inhibat de bliț ,Marius are darul asta sa te facă sa te simți bine ,sa razi natural.Rezultatul după tot evenimentul asta, pe care l-am lăsat in mana lui , este incredibil.
Mulțumim Marius Pavel! Recomandam cu toata inima !
Anca Motoroiu
Anca Motoroiu2 ani în urmă
Pozele sunt absolut superbe, culorile vibrante, iar incadrarea perfecta. Surprinde realitatea in imagini exact asa cum o vedem cu ochii mintii si ai sufletului! Profesionalism desavarsit! Multumim!
Bularca Iuliana Elena
Bularca Iuliana Elena2 ani în urmă
Por spune că nu puteam face o alegere mai buna din punctul asta de vedere ,oameni pe sufletul meu și Marius și partenera lui de asemenea ,te sfătuiesc cum poate niciun profesionist nu o face , se pune in locul tau și vrea în primul rând să fie bine pentru tine ! I.as lua încă de 100000 de ori la toate evenimentele din viața mea și nu numai...ii recomand și o sa o fac mereu! Minunați,ii iubesc fac parte din familia mea acum!!!!sunteți minunați!!!!!
Ovidiu Balint
Ovidiu Balint2 ani în urmă
Stiam dinainte ca Marius este un fotograf profesionist, insa abia in momentul in care am inceput sa colaboram ne-am dat seama ca este mult mai mult decat atat.Marius este un om dedicat muncii sale, ceea ce se observa si in produsul final.Inca de la inceput, ne-a ajutat cu sfaturi si pareri, ceea ce a dus la o nunta absolut superba.Implicarea si devotamentul lui au contat foarte mult pentru noi, tocmai de aceea, Marius, iti multumim pentru tot, esti o persoana deosebita pentru noi, un adevarat profesionist ce merita recomandat tuturor.
Todor Andrei-Sorin
Todor Andrei-Sorin2 ani în urmă
Marius, nu este doar un fotograf!
Vorbeste cu atat de multa pasiune despre fotografie incat te face sa iubesti fotografia, este un profesionist desavarsit. Acesta nu isi doreste sa faca doar niste poze la o nunta ci sa creeze aminitri de neuitat. Pe noi ne-a ajutat enorm de mult in buna desfasurare a nuntii noastre.
Mereu in spatele aparatului de fotografiat veti vedea un zambet larg si calduros, care te va face sa zambesti, daca nu reusete cu zambetul, va face o gluma sau un giumbusluc iar in final daca nu reusete nici asa, atunci iti va turna un shot pentru a te elibera de emotii (acesta a fost si cazul meu).
Multumim Marius pentru tot ce ai facut pentru noi si pentru rapididatea cu care ne-ai oferit fotografiile, atat la save the date, la cununia civila cat si cele din ziua nuntii noastre si suntem siguri ca va fi la fel si in continuare la trash the dress , botez si alte evenimente frumoase din viata noastra.
Alina Cristina Todor
Alina Cristina Todor2 ani în urmă
Mulțumim Marius Pavel , ești cel mai tare!✨
Ne bucurăm că am avut prilejul să te cunoaștem și că ai adus atât de multă bucurie în viața noastră cu toate sfaturile oferite și cu toate fotografiile realizate într-un mod atât de frumos, cu atât de multă dăruire! 💕
Ești un fotograf care nu realizează simple fotografii ci urmărește emoția și povestea din spatele acestora, ca mai apoi să surprindă toate acestea într-o amintire pe viață 💟.
Îți dorim să fotografiezi nunți până la adânci bătrâneți și să bucuri mulți oameni, așa cum ne-ai bucurat pe noi!!!🤗🤗🤗
Pentru noi vei rămâne fotograful familiei noastre!📸
Irina Danielescu
Irina Danielescu2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pentru botezul fetitei noastre! Iti multumim mult Marius pentru implicare si pentru fotografiile frumoase pe care le-ai realizat! O zi speciala, cu multe emotii, surprinsa in fotografii de o calitate excelenta!
Locații recomandate