/Botosani/Fotograf

Premierevideo® - Fotograf nunta iasi | Filmari nunti iasi

Romania, Bulevardul Alexandru cel Bun, Iași 700426, România

Premierevideo® - Fotograf nunta iasi | Filmari nunti iasi
Fotograf
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H77+8Q Iași, România
+40 744 588 955
nuntiiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Marius Ionescu
Marius Ionescu2 ani în urmă
Multumim foarte mult pentru superbele materiale foto video. Multumim si colegului dumneavoastra! Toata familia a fost foarte multumita!
Alexandra Aldea
Alexandra Aldea5 ani în urmă
Nu avem cuvinte sa va multumim! Atat noi, cat si prietenii nostri au fost extrem de incantati de fotografii! Este incredibil cum ati reusit sa adaugati acel voal, care pare atat de real! Ne bucuram nespus ca v-am intalnit, si ati facut ca ziua nuntii noastre sa fie de poveste! Mii de multumiri!
Octavian Rosca
Octavian Rosca5 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate... Serviciile perfecte de care ai nevoie la nunta și nu numai. Extrem de pricepuți în ceea ce fac. Familia Roșca Octavian și Mădălina nu are cuvinte sa va mulțumească. Jos pălăria. Cuvintele sunt de prisos.
Roxana Arhip
Roxana Arhip5 ani în urmă
Dupa unul din cele mai importante si fericite momente din viata unui cuplu, iti doresti sa poti pastra cele mai frumoase amintiri si noi putem sa-i multumim lui Ciprian Dobrica pentru acest lucru. Mult succes si daruire pe viitor!
Nechita Alexandra
Nechita Alexandra6 ani în urmă
Datorita echipei Premierevideo si in special datorita lui, domnului Ciprian Dobrica,avem cele mai frumoase amintiri de la evenimentul ce ne-a unit destinele!Stiam ca rezultatul muncii dumnealor va fi frumos,dar n-a fost asa...a fost cu mult mai mult,a fost SUPERB!Pe langa faptul ca au reusit cu brio sa ne induca o stare de bine,de bucurie si de lejeritate in momentul fotografierii intr- o zi in care se presupuneau mari emotii,au reusit si sa surprinda fiecare moment si traire,atat ale noastre,cat si ale celor dragi!Au avut rabdare,au dat dovada de profesionalism,am fost centrul atentiei dumnealor,iar calitatea fotografiilor in sine a fost si este de exceptie!
Cu sinceritate marturisim ca nu puteam face o alegere mai buna si abia asteptam sa ne revedem la botez sau poate chiar si mai devreme,de dragul unei sedinte foto cu tematica de Decembrie...
Va multumim din suflet,va imbratisam si ne inclinam!
Alexandra si Andrei
Andreea Crupa
Andreea Crupa6 ani în urmă
Fara cuvinte...Pur si simplu... incredibil! Nu pot sa cred ca suntem noi in acele fotografii! Toata lumea care le-a vazut, a spus ca e o diferenta incredibila! Aratam ca de pe revista! Multumim mult!
Elena Zaharia
Elena Zaharia7 ani în urmă
Cu ajutorul acestui profesionist în adevăratul sens al cuvântului, am avut plăcerea de a colabora iar rezultatele au fost impecabile. S-a dovedit a fi o echipa deosebită, iar amintirile ce vor ramane au fost peste asteptări. Cred ca merita pe deplin 5 stele!
Moraru Sorina
Moraru Sorina7 ani în urmă
Am avut o nunta ca in povesti, alaturi de oameni minunati si asta numai faptului ca cei din echipa Premierevideo ne-au ajutat sa retraim momentele. Sunt o echipa deosebita, cu simt al umorului si foarte comunicativi. Recomand cu mare incredere, sunt adevarati profesionalisti ! Alin si Sorina
Locații recomandate