/Botosani/Fotograf

Foto Lens

Foto Lens
Fotograf
5
15 recenzii
8 comentarii
+40 754 702 480
fotolens.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Gabriel Neacsu
Gabriel Neacsu5 ani în urmă
Am avut placerea sa beneficiem de serviciile dumneavoastra in Iulie 2017. Colaborarea a fost una excelenta. Pe langa faptul ca ati dat dovada de profesionalism sunteti si niste oameni deosebiti si minunati, cu zambetul pe buze si mereu cu sfaturile la voi.
Felicitari pentru munca pe care o depuneți! Nu putem decât sa va uram mult succes si cu siguranță va vom recomanda oricui fara niciun regret.
Geo Carmen
Geo Carmen5 ani în urmă
Va pot spune din inima ca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac , iar cand faci ceea ce iti place , rezultatele nu au cum sa fie decat la cel mai inalt nivel . Sunt foarte calmi , dau cele mai bune sfaturi , pozele au iesit luminoase, filmarea de o calitate extraordinara , am fost foarte multumiti de serviciile oferite...dar pe langa toate acestea , am castigat doi prieteni! Ii recomandam cu drag ! Georgiana&Mihai.
Elena Ioniță
Elena Ioniță5 ani în urmă
Recomand cu drag echipa Foto Lens! Sunt niste persoane minunate, ce au dat dovada de profesionalism si implicare in ziua evenimentului mult asteptat. O sa revin cu placere, oricand ocazia o va cere.
Anca Stîngă
Anca Stîngă7 ani în urmă
Profesionalism, devotament, dragoste, zambete... a fost o colaborare de suflet !!! Am fost extrem de multumiti de ei, de munca lor care pt noi va ramane o amintire minunata!!!! Pozele de nunta, video, filmarile, albumele totul !!! Daca ar fi sa mai alegem odata... :) Petro si Marius cu siguranta!!! Recomand, nota 10+
Daniela Mihaela
Daniela Mihaela7 ani în urmă
Sunt niste oameni care chiar stiu ce fac, o fac bine iar rezultatele sunt incomparabile. Asa se intampla atunci cand implicarea, devotamentul si pasiunea sunt la un loc. Felicitari pentru ceea ce ati facut pentru noi, pozele noastre vor ramane mereu amintiri vii!
Diana Prody
Diana Prody7 ani în urmă
Cei mai buni!!Oameni minunati si adevarati profesionisti.Sunt mandra ca au fost alaturi de mine in cea mai importanta zi din viata mea.Abia astept urmatorul eveniment si prezenta lor va fi obligatorie😉.Ii recomand cu toata inima.☺😘
Palade ana maria
Palade ana maria7 ani în urmă
Am colaborat împreună la toate evenimentele importante din viața noastră. Am avut parte de profesionalism și seriozitate. Recomand cu încredere
Florin Tanasa
Florin Tanasa7 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sunt oameni devotati muncii lor, calitatea se simte in tot ce fac!
Locații recomandate