/Iasi/Florarie

Trimite Flori La Iasi

Bulevardul Independenței nr. 5, Iași 700111, România

Trimite Flori La Iasi
Florarie
4.9
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9H+GV Iași, România
+40 741 597 216
trimiteflorilaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Monica Deica Metaxas
Monica Deica Metaxas2 ani în urmă
Comanda facuta on line a ajuns la destinatie in intervalul de timp atribuit, impachetat frumos, fara nici o problema. Firma recomandata cu incredere!
Vlad F
Vlad F2 ani în urmă
Flori foarte frumoase si ornament special… recomand
Mihaela Surmei
Mihaela Surmei2 ani în urmă
Foarte frumos buchetul pe care l-au livrat! Mi-a fost de ajutor serviciul lor de livrare având în vedere ca am comandat de la distanță! Felicitări și mulțumesc, Trimite Flori La Iași!
Ioana Badescu
Ioana Badescu6 ani în urmă
Am folosit aceasta firma de 2 ori intr-o saptamana - a doua oara pentru ca am fost foarte multumita prima data. Livrare profesionista, la timp, flori proaspete, aranjament cu gust. La prima livrare, am fost nevoita sa modific dat. Am primit un raspuns prompt de confirmare, desi eram in weekend.
Recomand din toata inima.
Emanuela Oprisan
Emanuela Oprisan7 ani în urmă
Multumesc pentru serviciile oferite. Buchetul ales a fost foarte apreciat de persoana care l-a primit, iar aceasta a fost teribil de impresionata si de tinuta si speech-ul celui care a facut livrarea. Felicitari si aveti recomandarea noastra!
Alin Maistru
Alin Maistru2 ani în urmă
Sunt extrem de multumit de calitatea serviciilor si a produselor. Livrarea a fost ingreunata din vina mea nu am sincronizat timpul, dar acesti oameni au facut tot posibilul si au livrat chiar daca Persoana nu mai era in locatie. Va recomand sa incercati.
Maria Radu
Maria Radu2 ani în urmă
Un loc din care poți achiziționa aranjamente florare frumoase, la prețuri foarte convenabile.
Eduard Serediuc
Eduard Serediuc2 ani în urmă
Servicii ireprosabile! Exceptional totul! De la calitatea produselor (flori, torturi) pana la seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul livrarilor. Ii recomand la oricine cu toata increderea. Daca vrei sa faci cuiva o surpriza deosebita, chiar de la distanta, acesta este locul perfect de unde o poti face! Felicitari!
Locații recomandate