/Iasi/Florarie

Racemi Design - Decoratiuni nunta Iasi

nr. 12E, Bulevardul Nicolae Iorga, Iași 700224, România

Racemi Design - Decoratiuni nunta Iasi
Florarie
4.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HWJ+HQ Iași, România
+40 744 665 081
racemidesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Țuțuianu Corneliu
Țuțuianu Corneliu2 ani în urmă
Dedicare și profesionalism. Pasiune și entuziasm. Implicare și multă, multă vocație. Cam așa pot descrie (în câteva cuvinte) experiența mea în colaborarea cu Racemi Design în crearea unui eveniment de poveste. Și nu vorbim doar de decorațiuni (care au fost minunate) ci și de consilierea în materie de organizare a evenimentului - sfaturi și idei ce au fost vitale pentru desfășurarea cât mai naturală și în condiții optime al acestuia. Recomandăm cu drag!
Elena Timofte
Elena Timofte2 ani în urmă
Nu am destule cuvinte de mulțumire și de apreciere, atât de minunați sunt! 🧡 Toată echipa Racemi se dăruiește și face tot posibilul să creeze o poveste. Alina Piu este o persoană extraordinară, iubibilă, cu un suflet atât de frumos. 🧡 Se dedică atât de mult, își pune tot sufletul în tot ceea ce face. Mereu își face timp să-ți răspundă la mesaje si apeluri, indiferent de oră. Este atât de atentă la detalii, încât și cea mai micuță frunză are rolul ei în decor. În ceea ce ne privește pe noi, totul a fost o adevărată poveste în nuanțele toamnei. 🧡 Când vedeai rezultatul final, te umpleai de emoții și lacrimile nu aveau cum să nu apară. A ținut cont de tot, anotimp, locație, personalitatea mirilor, rochia de mireasă, iar toate dorințele noastre au prins contur. S-a ocupat de tot ce ține de eveniment, decorul meselor, masa de prezidiu, intrarea, candy bar-ul, memory corner, photo corner, buchet, lumânări, nu am avut nicio grijă, totul a fost lucrat în cel mai mic detaliu și cu cea mai mare dragoste.
Totul a fost peste așteptările noastre și din suflet pot să zic că Alina este un om cu care creezi o conexiune atât de frumoasă, încât nu ai cum să nu clădești și o prietenie. 🧡 Vă mulțumesc din tot sufletul! 🧡🧡🧡
Dobos Maria
Dobos Maria2 ani în urmă
Am avut o colaborare minunata cu Racemi Design. Alina Piu este o persoana incredibil de plăcută și a dat dovada de profesionalism. A fost 100% implicata și ne-a oferit tot sprijinul posibil. Merita de menționat ca am vrut să ne surprinda cu ce crede ea ca se pliaza pe stilul nostru iar rezultatul a fost de vis. Oamenii din jurul Alinei sunt minunați și mi-au rămas în suflet – mai ca i-as fi invitat ca oaspeti!
Tamara Cojoc
Tamara Cojoc2 ani în urmă
Recomand din toata inima colaborarea cu Racemi! Alina este o persoana extraordinara, un adevarat artist, care face lucrurile cu multa pasiune si dragoste pentru frumos. Desi am fost foarte ocupata si nu prea am avut timp sa imi bat capul foarte mult cu aranjamentele florale pentru evenimentul nostru, Alina si-a dat seama exact de stilul nostru si ce ne dorim, astfel incat decorul a fost peste asteptarile noastre, iar musafirii au ramas impresionati! Am ales sa lucram cu Alina dupa muuulte telefoane si incercari de a gasi pe cineva potrivit, anume pentru faptul ca din prima am reusit sa vorbim "aceeasi limba" si sa formam o echipa. Privitor la preturi - sunt mai mult decat corecte si decente, si credeti-ma, am studiat un pic piata inainte de a lua o hotarare. Am vrut sa ne incadram intr-un anumit buget si ne-a reusit, si totusi, aranjamentele florale au fost la superlativ! Multumim din suflet, Alina!
Fecioru Anda Ionela
Fecioru Anda Ionela2 ani în urmă
Profesionalism, dedicatie, talent si mai ales mult suflet!!!! Nu am poate cuvintele cele mai potrivite sa va multumesc pentru tot!!! Pentru cei care cauta inovatie, bun gust si profesionalism Racemi Design sunt alegerea potrivită!!!! Va mulțumesc inca o data si inca o data si tot o sa va multumesc pana va plictisiți de mine😁!!!! Bravo pentru munca voastră!!!! Meritati toate felicitarile si lume!!!!!
Camelia Boancă
Camelia Boancă3 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta datorita implicarii si atentiei la detalii a Alinei Piu. De la minunatul buchet de flori la recuzita variata din care am putut alege exact ce mi-am dorit, calitate in toate serviciile de care am beneficiat. 🤍🌿🤍🌿🤍
Stefan Alexandru
Stefan Alexandru2 ani în urmă
La fiecare eveniment important din viata mea si alor mei, Racemi Design ne-a fost alaturi! Mereu inovator, mereu neasteptat de frumos si MEREU peste limita asteptarilor noaste! Va multumim din suflet si recomandam cu drag! Sunteti geniali!
Răzvan Vîrlan
Răzvan Vîrlan2 ani în urmă
Servicii complete, de la wedding planning, decor nunta, aranjamente florale, pana la lumânări de botez, lumânări de cununie, cadouri florale, toate absolut minunate.
Racemi design este o echipa foarte dedicata si pasionata despre arta florala. Ii recomand cu mare drag!
Locații recomandate