/Dolj/Florarie

Florăria Sofia

Strada Popa Șapcă 12, Craiova, România

Florăria Sofia
Florarie
4.1
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q9V+G5 Craiova, România
+40 761 645 157
floraria-sofia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Florin bala
Florin bala4 ani în urmă
sediul mai mult decat ok. plante si flori mari, ingrijite. multe ghivece, in special pentru spatii mari.
Alina Ilinca
Alina Ilinca6 ani în urmă
Foarte colaboratori si utili,multumesc Floraria Sofia pentru ajutorul acordat realizarii unei mici surprize in ultimul moment.Sunteti fantastici!
Denisa Odor
Denisa Odor2 ani în urmă
Am vrut să îi fac mamei o surpriză de 8 martie si numai surpriză nu a fost...nu au respectat orele acordate de livrare chiar dacă s-a comantat cu 10 zile inainte si au m-ai si sunat-o să o intrebe adresa că nu stiau să ajungă.Adică dacă imi ceri mie adresa cand plătesc si comand cum sa suni persoana respectivă sa ii spui "Doamna...aveți un buchet la noi da nu stim să ajungem ,păi nu exista internet să cauți adresa dacă chiar nu te descurci in Craiova? Sau mă sunați pe mine persoana care am comandat e logic nu?...Cum să suni persoana care trebuie surprinsă cu buchetu ?In al treilea rând nu au respectat deloc aranjamentul,adică pe mine nu mă interesează decat să respecti 3 trandafiri din aia si 2 din aia etc sau să fie cât mai multe flori,vroiam ceva finuț, ma refer la buchetul elegant ce il aveți pe site si ce i-a ajuns mamei acasă.Sincer nu recomand,dacă nu stiți să faceți decat acele găletuşi păi de ce m-ai puneți alte modele pe site??Bine am ințeles ca ambalajul poate să fie diferit si am acceptat asta dar nu are nimic deaface buchetu elegant şi fin de pe siteul vostru cu ce i-ați trimis mamei acasă.Foarte dezamăgită.
Iulian Munteanu
Iulian Munteanu2 ani în urmă
Diferența intre prezentare pe site și ce anume livrează! Flori ofilite care cad din cutie.
Rușine!
Cristina Florea
Cristina Florea2 ani în urmă
Sunt numarul 1 la incurcat comenzi si livrari intarziate. Recomand sa se rezume la vanzarea de flori la tejghea caci tehnologia ii depaseste cand e vorba de comenzi online iar neseriozitatea este la cote maxime - au 3 numere de telefon la care e o chestiune de sansa sa iti raspunda cineva.
Si cel mai important: atunci cand gresesc este tot vina clientului iar de scuze nici nu poate fi vorba, important e sa iti ia banii si sa iti arunce dupa niste explicatii de 2 bani despre cat sunt de incompetenti cand au mai mult de 5 comenzi in aceeasi zi. Dezamagitor!
Andrei Ioneanu
Andrei Ioneanu2 ani în urmă
Foarte neprofesioniști. Nu răspund la telefon după ce faci o comandă in contextul in care aceasta nu a ajuns, iar dacă se întâmpla să-ți răspundă, spun ca nu este vina lor. Cardul mi-a foat blocat, site-ul este foarte prost făcut, iar administratorii sunt foarte relaxați in aceasta privință.
Lori Balanescu
Lori Balanescu2 ani în urmă
Flori superbe dar așteptarea a fost infinita ca sa se spună mai apoi ca nu au timp pentru un buchet din cauza comenzilor de 1 Martie. Doar o singura fata lucra la buchete.
Irina Nitu
Irina Nitu2 ani în urmă
foarte buni pot oferi sfaturibte anunta si te ajuta cu livrarea mai ales cand e cadou. Extrem de prezenta si eleganta patroana.
Locații recomandate