/Dolj/Florarie

Trandafirii Veseli

Strada Împăratul Traian Bl P2-3, Craiova 200501,fosta Cortina,vis a vis de biserica din, România

Trandafirii Veseli
Florarie
4.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R5C+W9 Craiova, România
+40 761 331 167
trandafiriiveseli.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Cazare Craiova
Cazare Craiova2 ani în urmă
Am făcut azi o vizita de lucru cu reprezentantul Glovo. Magazin mare, aerisit, frumos acolo la crucea de piatra sus pe scări. Preturi bune. Calitate super. Mi-au plăcut vitrinele frigorifice alea mari din stânga unde se țin buchetele ca în vitrina. Le-ai admira minute în șir. Big like!
Raluca Petrescu
Raluca Petrescu2 ani în urmă
Sunteți minunati !!
TAPI ALINA
TAPI ALINA2 ani în urmă
Sunt o clientă fidelă a acestei florarii, în sensul că de când s-a deschis, numai de aici cumpăr flori. Am avut însă două experiențe neplăcute. Una, atunci când am cerut să mi se facă un buchet, întrucât am apreciat că ceea ce era expus în vitrină la acel moment, nu era ce îmi trebuia, ocazie cu care mi s-a răspuns că nu se poate, fiindcă trebuia să sun înainte pentru a comanda buchetul (voiam un buchet simplu, care putea fi realizat pe loc, fără probleme). Precizez că nu era nimeni în magazin în acel moment, să fie foarte ocupat, astfel încât să fie justificată reacția domnului. Altă dată, în seara de 08 martie, cu 3 ore înainte de închiderea magazinului, am cerut 15 lalele împachetate individual, pe care urma să le ridic din magazin după o oră, ocazie cu care mi s-a răspuns că nu le împachetează. De ce!? Răspunsul este simplu de intuit. Pentru că nu ar fi meritat să depună acest efort, când oricum florile se vând în această perioadă foarte ușor. Prin urmare, din păcate, principial, sunt nevoită să renunț la serviciile acestei florarii. P.S: înainte de e ajunge la florărie, am sunat de mai multe ori, tocmai pentru a evita situația din primul caz, însă nu mi s-a răspuns la telefon.
Irina Dumitru
Irina Dumitru2 ani în urmă
Flori proaspete , aranjamente deosebite la prețuri foarte bune, personalul amabil. Recomand cu incredere! Succes în continuare!
Lia Roberta Nicolescu
Lia Roberta Nicolescu2 ani în urmă
Se poate lucra cu mai multă imaginație la aranjarea florilor!
Claudia Angel
Claudia Angel2 ani în urmă
Aranjamente florale frumoase,servicii de calitate,iar florareasa foarte dragura si amabila!!
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Iată un trandafir cenușiu vesel...
Ank s
Ank s2 ani în urmă
Amabilitatea vanzatoarei
Locații recomandate