/Bucuresti/Florarie

Buchete.ro

Strada Mitropolit Dosoftei nr.6, București 050194, România

Buchete.ro
Florarie
4.4
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35V+2M București, România
+40 720 095 590
buchete.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciocan Loredana
Ciocan Loredana2 ani în urmă
Nu recomand, cei mai neserioși!
M-au lăsat fără buchetul comandat ptr mama mea de ziua ei, eu fiind plecata din tara și ne având posibilitatea sa ajung acasa de 1 an de zile , am dorit sa ii fac o mica surpriza sa ii înseninează ziua și ei mi-au distrus-o.
Mi-au aprobat comanda fără extra cost ptr transport și pourma după amiaza în ziua livrări m-au anunțat ca nu se poate face livrarea deoarece ce sunt prea departe și costa în plus.
Nu recomand
Ilinca Ilie
Ilinca Ilie2 ani în urmă
Comanda s-a făcut foarte usor și buchetul a fost superb si livrat la timp fără probleme! Recomand!
Sabina Katsimitros
Sabina Katsimitros2 ani în urmă
Mulțumesc Buchete.ro pentru minunatul aranjament. Mi-ați făcut ziuă frumoasa!
Recomand cu încredere!!
Bia bia
Bia bia2 ani în urmă
Multumesc pentru livrarea din 07.09.2021.As fi acordat 5 stele deoarece buchetul a fost foarte frumos , florile proaspete, in schimb bomboanele au fost EXPIRATE!
Alina Moraru
Alina Moraru3 ani în urmă
Am dat două stele pentru livrare promptă, amabilitate și prospețimea florilor. Am scăzut restul pentru că buchetului livrat îi lipsește elementul esențial, cel cu semnificație pentru persoana căreia i-am dăruit florile, ciulinii fiind singurul motiv pentru care am cumpărat acest buchet. Ar fi frumos să menționați pe site-ul dvs. faptul că buchetele diferă de imaginea afișată. O zi frumoasă, Alina Moraru.
Laura n
Laura n3 ani în urmă
Am comandat o coroana insa am primit informatii gresite despre ora evenimentului (la ora ceruta, se schimbase deja locatia). Am scris email, sms daca se poate schimba ora de livrare, totul last minute. Toate multumirile pentru curier care a fost fantastic si a facut tot posibilul si a livrat la noua locatie. Impresionanta dedicatia dumnealui si efortul mare facut pentru a livra coroana. Tot respectul pentru asemenea oameni! Servicii fantastice, puteti avea incredere, buchetul dumneavoastra este in maini bune! Recomand din toata inima!!!
Mady Iacob
Mady Iacob2 ani în urmă
Recomand din toata inima serviciile acestei echipe. Livrarea a fost intr-adevar "fulger " in 45 min. de la realizarea platii si produsele livrate au fost conform asteptarilor si pozelor de pe site. Este o surpriza neasteptata sa ai parte de servicii la nivel occidental si la noi in tara. Felicitari si multumiri echipei "Buchete.ro" pentru amabilitate, promptitudine si profesionalism! Mult succes in viitor!
Anca Baciu
Anca Baciu2 ani în urmă
Am comandat un buchet de flori luni seara pentru soacra mea cu livrare în Galați. Precizez ca locuim în Italia. Nu am avut nici o problema cu plata, sau cu informațiile de pe site. Am ales ușor modelul dorit și am scris și un interval orar pe care îl preferam. Azi dimineață buchetul a fost livrat, în intervalul orar dorit, florile sunt superbe și am rămas plăcut surprinsa de faptul ca biletul felicitare a fost scris de mână, un detaliu foarte important deoarece devine mai personal și intim. Recomand cu toată încrederea, cu siguranță ne vom întoarce pentru mai multe comenzi având în vedere ca majoritatea dragilor sunt în România!
Locații recomandate