/Bucuresti/Florarie

Florarie.ro

Aleea Botorani 10, București 061344, România

Florarie.ro
Florarie
3.8
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3C6+23 București, România
+40 735 672 743
florarie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Floricel
Teodora Floricel2 ani în urmă
Buchetul de trandafiri pe care l-am comandat nu are nicio legatura cu cel din poza de pe site. Acela este un buchet elegant, in schimb eu am primit un buchet ca la piata...
Daniela Rotaru
Daniela Rotaru4 ani în urmă
Doresc sa va aduc un compliment pentru buchetele de flori extraordinar de frumoase pe care le livrati de fiecare data. Am comandat pentru a doua oara un buchet de flori - de data aceasta frezii pentru ziua de nastere a bunicii mele, si nu pot sa va spun ce bucurie au adus aceste flori proaspete si frumos mirositoare in sufletul bunicilor mei! Cu siguranta am sa mai comand de la dumneavoastra.
Traian Bejenaru
Traian Bejenaru2 ani în urmă
buchetul de flori a fost apreciat, comanda si plata rapida, comunicare excelenta si livrare in acceeasi zi. Cu siguranta furnizorul meu de flori de acum inainte.
Sergiu bungardean
Sergiu bungardean2 ani în urmă
Buchet in cutie 800 de lei priviti si voi cum arata cutia! Le-am scris email si nici un raspuns! Atasez si poze!
Marius Cristian Stan
Marius Cristian Stan2 ani în urmă
In ceea ce privește partea de servicii, pot spune ca sunt mulțumit. Livrarea a fost rapidă iar o mica încurcătură cu livrarea a fost rezolvata cu promptitudine.

Referitor la produs, chiar dacă florile au fost frumoase și sănătoase, buchetul a fost aranjat intr-un mod total diferit decât era afistat pe website: buchetul era format ca un buchet cumpărat de la piață și au fost folosite capse în exces, ceea ce i-a dat un aspect ieftin și de prost-gust.

Comanda a fost făcută în Ploiești.
Calin Aurel Lungu
Calin Aurel Lungu2 ani în urmă
Foarte incantat de tot serviciul. Sincer nu ma asteptam sa iasa atat de bine. Florile au fost foarte proaspete si frumos aranjate. Prietena mea a primit cu foarte mult entuziasm aceasta surpriza. Pe scurt o experienta minunata! Bravo! Succes in continuare.
Adriana Braghesiu
Adriana Braghesiu2 ani în urmă
Am comandant un buchet si a fost livrat alt buchet mai ieftin. Mesajul era incomplet si scris pe un billet in loc de felicitarea gratuita. Destinatara nu si-a putut da seama de la cine este buchetul din aceasta cauza. Sunt f dezamagita si nu o sa mai apelez la serviciile dvs pt ca nu va respectati clientii.
Anca vintiloiu
Anca vintiloiu2 ani în urmă
Foarte frumoase si creative!
Locații recomandate