/Calarasi/Firma de contabilitate

FAN Courier

Bdul. Cuza Voda , nr. 5, bl. N19, sc. 3, ap. 41, parter, Călărași, România

FAN Courier
Firma de contabilitate
3.9
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58XC+XQ Călărași, România
+40 721 365 439
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
SETACO SRL
SETACO SRL2 ani în urmă
Servicii ireproșabile, livrarea coletelor se face la timp și în siguranță.
Daniela Diaconu
Daniela Diaconu2 ani în urmă
Eu sunt din Mangalia, si am sunat la ei la sediu, pentru a intreba daca un colet, a plecat de la Călărași spre Mangalia, iar doamna de la telefon, foarte supărată ca o deranjam, în loc să ma ajute, ma certa " ca de ce am sunat-o pe ea" si nu am sunat la Mangalia. Nu cred ca se intampla ceva daca cauta umpic in calculator, sa vada cand a plecat coletul, chiar daca nu eram din Călărași.
Tot Cristian
Tot Cristian2 ani în urmă
Neseriosi si foarte scumpi.1 plic cu o hartie in el trimis urgent,care ma costa 66 ron nu a venit nici dupa 3 zile. Sa se spele pe cap cu el.Actualizare 27.09.2021: Am primit un colet gata verificat.Era lipit la mișto si cutia desfacuta de la blocul de lumini comandat. Macar era ca am cumparat.Aveti mare grija cand primiti coletele
Marian Oprea
Marian Oprea2 ani în urmă
Personal serviabil,vorbește frumos cu clientul,fără aglomerație, se grăbesc fetele cât pot pentru a evita întârzieri de timp pentru clienti care depun/ridica coletele.Este totul ok !!
Daniel Codrici
Daniel Codrici2 ani în urmă
Bine,nu foarte,din cauza unei angajate la ghiseu.Noi avem nevoie de curierat,gasim si alte firme,dar dansa are nevoie de clienti,dar e greu sa intelegi ceva simplu,multumesc frumos.
Florentina Ciobanu
Florentina Ciobanu2 ani în urmă
Habar nu au de termenul in care coletul sta in depozit, ba 5 zile ba 7 zile, iar daca pica in weekend sfarsitul termenului asta e, desi din aplicatie se poate face amanarea coletului 7 zile. Dar nu scrie ca trebuie sa ii si suni la relatii cu clienti ii intrebi "daca se poate amana". Nesimtiti si neseriosi.
Elena Ionela Bancila
Elena Ionela Bancila2 ani în urmă
Nici o stea nu merita... colete pierdute si tot eu trebuie sa platesc transportul pentru toate colotele incluse si cele pierdute. Cum e posibil? Personalul habar nu are ce se afla in depozite.... si mai sunt si aroganti cand e vina lor.. serios? Dezamagitor....
Savu Razvan
Savu Razvan2 ani în urmă
Dupa ce ca platesc 25RON pe extra km (Com Gradistea Jud Calarasi) sa trimit un olet tatalui meu care are 72 de ani, curierul rotunjeste suma de plata ramburs in sus si lasa coletul in mijlocul strazii.
Am sunat la Fan Courier Calarasi si feedback-ul a fost lipsa de politete si respect. Dispecera efectiv s-a rastit la mine.
Locații recomandate