/Ilfov/Firma de constructii

Grilaje Si Balustrade Din Fier Forjat București

Strada Școlii 37, Voluntari 077190, România

Grilaje Si Balustrade Din Fier Forjat București
Firma de constructii
2.5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G623+CR Voluntari, România
+40 720 108 800
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
E T
E T2 ani în urmă
Au luat 50% avans și n-au făcut lucrarea. Nu recomand.
Stift Afumati
Stift Afumati4 ani în urmă
neseriosi

Update (26.11.2019) Raspuns la mesajul(raspuns) de mai jos:

Referitor la clienti, sa stiti d.Adrian , ca avem foarte mare grija, inclusiv si de dumneavoastra am avut grija. Atat timp cat ati cumparat de la noi la cele mai mici preturi si cea mai buna calitate eram buni, plus la asta aveati si plata la termen.....ACUM CA AVETI DATORII LA NOI SI NICI NU VRETI SA NE PASITI PRAGUL, DIN CAUZA DATORIILOR, NU MAI SUNTEM BUNI?!
Sa stiti ca va mai asteptam la noi sa cumparati marfa de calitate, dar dupa ce va achitati datoriile!!!
Noi nu purtam pica, noi oferim oricarui client o experienta placuta!

In legatura cu "aerul de sef" si cu incarcatul de marfa contra cost, pot sa va spun ca este o mare minciuna.

La fel este o mare minciuna si faptul ca avem marfa necalitativa si scumpa, dimpotriva, avem cel mai bun pret la cea mai buna calitate.

Pentru a se convinge de tot ce am scris mai sus, ii invitam pe toti la depozitul din Afumati (STIFT LUX DESIGN SRL), inclusiv si la cel de la Otopeni. Doar asa se vor convinge de calitate si de pret.
Florin Scurtu
Florin Scurtu4 ani în urmă
Am montat cu dansii grilaje la o garsoniera la parter. Foarte multumit de pret, de calitatea lucrarii si de dialogul telefonic.Au raspuns mereu prompt la telefon si au montat la data si ora stabilita de comun acord. Recomand!
Cervinschi Cristina
Cervinschi Cristina4 ani în urmă
Foarte neseriosi. Au primit toata suma pentru o balustrada, au facut o treaba de mantuiala si de o luna astept sa vina sa finalizeze. Nu recomand aceasta firma.
Andreea Alecu
Andreea Alecu4 ani în urmă
Firma FOARTE neserioasa, au luat avans 50% de la bunicul meu, om batran de 80 de ani, si nu au mai venit sa termine lucrarea. Nu raspund la mesaje si nici la telefon si dupa ce ii suni de zeci de ori iti vorbesc foarte urat, cu tupeu, iar la final iti inchid telefonul. Judecand dupa restul review-urilor constatam ca este un obicei. Nu va riscati! Ii incurajez pe toti cei pacaliti sa faca plangere la politie si protectia cosumatorului! Niste escroci.
George Iordache
George Iordache4 ani în urmă
Extrem de neseriosi, astept de 1 luna si jumatate sa vina sa monteze, asta dupa ca au incasat 50% avans, banii se recupereaza ca urmeaza sa transmit dosarul pregatit impreuna cu factura emisa catre avocat sa depuna ANPC, Politie inselaciune si instanta pentru recuperare avans.Nu raspund la telefon, La mesaje doar minciuni azi maine sapt viitoare etc..NU RECOMAND!!!ALEGETI ALT FURNOZOR !!!!!
Marius Ionescu
Marius Ionescu4 ani în urmă
Cea mai neserioasă firma întâlnită, au promis că vin sa termine montajul in luna Iulie si nici până astăzi n-au venit. La telefon si mesaje nu răspunde nimeni.
Cristian Sorin
Cristian Sorin4 ani în urmă
A luat 50% avans si nu mai raspunde la telefon! Comanda a fost data in ianuarie 2019.
Locații recomandate