/Ilfov/Firma de constructii

Garaje Metalice - Blach-Trans

Strada Emil Racoviță 39, Voluntari 077190, România

Garaje Metalice - Blach-Trans
Firma de constructii
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4VW+J8 Voluntari, România
+40 773 916 702
garajemetalice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Horatiu Graur
Horatiu Graur2 ani în urmă
O magazie foarte solida la dimensiuni de 4x3x2m si un pret foarte bun in raport cu alte oferte de pe internet. Net superioara la materiale si dimensiuni. Are inclusiv geam care se poate deschide. A fost montata in jumatate de ora! Foarte profesionisti!
Ofera si garantie de 2 ani. Recomand cu incredere!
Dani vantu
Dani vantu2 ani în urmă
Raport calitate/preț imbatabil.Montaj rapid,transport gratuit.Firma serioasă, recomand!
Roxana Bentea
Roxana Bentea2 ani în urmă
Am comandat un garaj metalic in luna septembrie si nu ma asteptam sa fie exact ce ne trebuia pentru casa noastra. Transportul a fost rapid, montajul de-asemenea, raportul calitate-pret este cu mult peste restul competitorilor. Planuiesc sa mai comand un garaj la inceputul anului viitor si pentru socrii si sunt sigura ca va fi un cadou potrivit si util!
Els firoiu
Els firoiu2 ani în urmă
sunt foarte multumit de calitate si de design. pretul ok fata de ce e pe piata. sunt baieti seriosi. - echipa de montaj cu experienta. au terminat montajul in 2 ore. comanda a ajuns in 34 de zile (mai putin decat au estimat). eu cel putin sunt foarte multumit
Cezar anton
Cezar anton2 ani în urmă
Calitatea este buna, nu am gasit concurenta la raport calitate/pret, au pretul cel mai mic, plus ce e f. important transport si montaj gratuit.
Eden Ski School Poiana Brasov
Eden Ski School Poiana Brasov2 ani în urmă
Calitate excelenta, pret foarte bun comparativ cu alte firme, echipa de montaj profesionista si un nivel de customer service excelent (prompti si foarte amabili).
Jhonny Charly brown
Jhonny Charly brown2 ani în urmă
(Tradus de Google) Transportul a fost rapid, montajul de asemenea, raportul calitate-pret este cu mult peste restul competitorilor. Planuiesc sa mai comand un garaj !!

(Tradus de Google)
Am comandat un garaj metalic în septembrie și nu mă așteptam să fie exact ceea ce aveam nevoie pentru casa noastră. Transportul a fost rapid, asamblarea de asemenea, raportul calitate-preț este cu mult peste restul concurenților. Plănuiesc să comand un alt garaj la începutul anului viitor pentru socrii mei și sunt sigur că va fi un cadou potrivit și util!

(Original)
Transportul a fost rapid, montajul de-asemenea, raportul calitate-pret este cu mult peste restul competitorilor. Planuiesc sa mai comand un garaj!!

(Translated by Google)
I ordered a metal garage in September and I didn't expect it to be exactly what we needed for our house. The transport was fast, the assembly also, the quality-price ratio is far above the rest of the competitors. I plan to order another garage at the beginning of next year for my in-laws and I am sure it will be a suitable and useful gift!
Bogdan Dumitrescu
Bogdan Dumitrescu2 ani în urmă
Locații recomandate