/Bucuresti/Firma de constructii

TopDivers - Rulouri Exterioare Inchideri Terase Pergole Copertine Retractabile

Drumul Nisipoasa 46-52, București 013997, România

TopDivers - Rulouri Exterioare Inchideri Terase Pergole Copertine Retractabile
Firma de constructii
4.9
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4Q7+28 București, România
+40 726 281 682
topdivers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denis Lopotan
Denis Lopotan4 ani în urmă
Primavara aceasta am hotarat impreuna cu echipa de la garaj sa achizitionam o folie transparenta pentru a ne bucura si noi de lumina de afara fara a ne sufla vantul pe sub masini. Am apelat la top divers si pot spune ca folia transparenta cu capse bride se potriveste perfect cu garajul nostru. Raport bun calitate-pret, profesionisti in montaj.
Florin Matei
Florin Matei4 ani în urmă
Am avut nevoie sa inchid terasa cu folie transparenta cu capse si bride si i-am gasit pe ei. M-au ajutat si am reusit sa inchid terasa, iar oferta preliminara masuratorilor efectuate de baieti a fost la fel ca cea de dupa masuratoare. Practic, cat au spus initial, atat m-a costat.
Recomand cu incredere. Mi-au pus o folie cristal de mai toata frumusetea, prinderea fiind cu capse si bride. Felicitari. 5 stele din 5.
Lukas Daniel
Lukas Daniel4 ani în urmă
M-am hotarat sa mi inchid terasa cu folie transparenta in perioada sezonului rece si ca orice roman care stie sa faca de toate am comandat folia fara montaj. Cat de greu poate fi sa monte o follie pe terasa, ei bine dupa o zi de montaj am realizat ca trebuie sa ii las pe cei care se pricep sa si faca treaba. Am sunat din nou la top divers si a doua zi a venit echipa de montaj care mi-a montat folia transparenta pe terasa in mai putin de o ora. Recomandare: daca nu sunteti in domeniu si nu ati mai montat asa ceva, cereti si montaj. Eu tot acolo am ajuns doar ca, dupa doua zile pierdute.
Intr-un final sunt multumit de cum a iesit, dar sa vedem in continuare cat va rezista, revin cu un update!
Ganciu lucian
Ganciu lucian4 ani în urmă
In sfarsit am gasit o firma serioasa si cu produse de calitate . Am tot cautat o firma care sa ofere închideri terase cu folie transparentă pe sistem de capse si bride, si am gasit exact ce aveam nevoie ! Comanda a fost promta iar băieți au montat excelent . Recomand Top divers si pentru pret care chiar conteaza :)
Ciubotaru Razvan
Ciubotaru Razvan4 ani în urmă
Am inchis foisorul cu folie casetata acum 2 ani si sunt multumit de calitatea acesteia. Din punct de vedere estetic, rulourile transparente casetate au un design simplu si elegant. Caseta de stocare este destul de discreta si nu mi-a facut probleme de la momentul montajului pana acum. Într-adevar este actionata manual si nu prea pot aparea probleme.
Daniel Havrince Atelier
Daniel Havrince Atelier4 ani în urmă
Am comandat de la ei un sistem de umbrire de tip pergola, se vede ca materialul din care este facut acoperisul retractabile este de lunga durata. Pe partea de montaj m-am descurcat singur, mi-au dat cateva sfaturi si mi l-am montat eu. Recomand
Silviu Filimon
Silviu Filimon4 ani în urmă
Montajul nu a fost cel mai rapid, trebuie sa recunosc, dar calitatea execuției acestuia cat si materialele folosite mi-au depasit asteptarile. Pe terasa veche aveam o alta folie care s-a ingalbenit dupa cateva saptamani. Noua folie pare sa reziste mai bine si materialul este clar mai calitativ. Revin cu pareri, pana acum doar laude.
Serenado saglia
Serenado saglia2 ani în urmă
Se misca bine baietii, am vazut ca au bagat de curand si pavele din cauciuc. Am avut de acoperit o terasa cu folie transparenta si am apelat la ei, intamplator am vazut ca au si aceste dale din cauciuc. Am achizitionat si folia si pavelele tot de la TopDivers. Intr-adevar, produsele sunt de calitate.
Locații recomandate