/Bucuresti/Firma de constructii

Tigla Metalica Showroom - BDM Roof System(Impro, Budmat)

Prelungirea Ghencea NR 95c, București 061703, România

Tigla Metalica Showroom - BDM Roof System(Impro, Budmat)
Firma de constructii
4.9
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C266+FM București, România
+40 756 112 111
acoperisuri.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Gabriel
Alexandru Gabriel2 ani în urmă
Am apelat la serviciile BDM Roof System dupa alte consultari cu alti furnizori de tabla si accesorii pt. acoperis, profesionalismul si promtitudinea de care au dat dovada Rares B si colegii merita apreciat.
Recomand aceasta firma si apreciez lucrul in echipa.
Concept Spa Store
Concept Spa Store2 ani în urmă
Am montat cu ei invelitoarea in urma cu 6 luni.
Nimic negativ de obiectat vis-a-vis de echipa.
Au fost seriosi iar echipa de montaj foarte profi.
Totusi, va recomand sa evitati invelitoarea Impro Lambda prefaltuita. In urma cu o saptamana (dupa numai 6 luni) am constatat ca s-a declipsat toata...
In plus, pe toata dolia culoarea a inceput sa se stearga si sa se vada grundul.
Stef R.
Stef R.2 ani în urmă
In august 2020 am ajuns să caut variante de tablă, oferte, când m-am urcat pe schela pentru izolarea termică a clădirii. Am cautat o companie care avea deja recenzii bune de la clienți, așa că am cerut oferta de la BDM și de la început doamna Loredana a fost foarte amabilă, i-am trimis necesarul pe Whatsapp, ne-am consultat cu ce ar mai trebui, au fost foarte prompți. Am optat pentru tabla Bilka de 0,5 mm, aceasta vine direct din fabrică. Au fost câteva foi cu zgârieturi, dar după ce am semnalat acest aspect, BDM mi-a trimis un spray de retus la culoare, foarte folositor.
Eu recomand firma, lucrul cu echipa.
Elena Prada
Elena Prada2 ani în urmă
Cel mai multumit client! O firma extrem de serioasa care lucreaza curat si cu profesionalism. Am apelat la ei pentru acoperisuo casei si pentru a acoperi o copertina. Tot ce au facut a fost perfect!
Erhan Nicolescu
Erhan Nicolescu2 ani în urmă
Profesionalismul de care a dat dovada pana acum Stefan Neagu este de apreciat intr-o perioada in care toate lucrurile par pe repede inainte. Recomand cu tot dragul.
Zoica Calin
Zoica Calin2 ani în urmă
Am realizat acoperisul casei cu aceasta tabla, arata foarte bine, sunt multumita. Sageacul metalic din tabla cutata arata excelent. Am colaborat cu Stefan, pentru toate problemele care au aparut a stiut sa gaseasca soluția potrivita. Multumesc, Stefan! Recomand BDM ROOF SYSTEM!
Bogdan petre
Bogdan petre2 ani în urmă
Profesionalism. 10 min, explicat ce si cum, calculat pret si totul repede si bine.
ps. Am acoperis montat de ei si nu am avut nicio problema de 5 ani. Recomand!
Cristi Constantin
Cristi Constantin3 ani în urmă
Am schimbat un acoperis de tigla ceramica cu unul de tabla Budmat (demontat jgheab, tigla, sipca si carton, montat folie, sipca, tabla, jgheab si accesorii). Echipa a inceput lucrarea in termenul convenit. S-a lucrat eficient, cu o echipa de 6 oameni timp de 5 zile. Deranjul a fost minim, au lasat curat in urma, s-au purtat civilizat. Am discutat si luat impreuna mici decizii pe parcursul lucrarii. Mi-au lasat o impresie de oameni calificati in domeniul lor, profesionisti. La finalul lucrarii, in urma masuratorilor finale si a consumului exact de materiale, au fost prompti in returnarea sumei aferente materialelor si a manoperei neconsumate.
Le multumesc pentru serviicile lor si v-ii recomand!
Locații recomandate