/Bucuresti/Firma de constructii

Tehno Milucon S.R.L.

Drumul Taberei 87A, București, România

Tehno Milucon S.R.L.
Firma de constructii
4.2
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28C+WP București, România
+40 766 419 049
milucon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
POPESCU MIHAI
POPESCU MIHAI4 ani în urmă
O firma serioasa , cu oamneni profesionisti , m-au ajutat sa gasesc cea mai buna solutie de hidroizolatie pentru locuinta mea, grantie 10 ani si preturi avantajoase negociabile .
Georgiana M
Georgiana M4 ani în urmă
Specialisti bine pregatiti si motivati profesional, tehnologii, materiale si utilaje de ultima generatie, performanta, inalta calitate, vasta exeprienta in domeniu ,preturi avantajoase si negociabile si o planificare a executiei dupa un desfasurator bine pus la punct.
Turbatu Maria
Turbatu Maria4 ani în urmă
Bun ziua ! Cei de la Milucon ne-au ajutat sa rezolvam o problema cu care ne confruntam de cativa ani, adica aceesul catre clinica noastra medicala se face pe o rampa , ce in sezonul rece ne crea mari probleme datorita inghetului , echipa Milucon ne-a montat un sistem degivrare rampa .
Mihai Cristian
Mihai Cristian4 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile oferite de MILUCON, adica un spatiu de relaxare ,terasa verde superba .
Neacsu ionut
Neacsu ionut4 ani în urmă
Foarte profesionisti , mi-au hidroizolat o terasa si o piscina
Art Joolfy
Art Joolfy5 ani în urmă
Prima intrebare a fost daca vreau garantie mai lunga sau mai mica pentru lucrare (acoperis tip terasa). Asta ce inseamna, ca daca platesc mai putin, faceti o lucrare de mantuiala, pentru care nici nu garantati? E bine ca aveti doua tipuri de servicii, unul pentru saraci si altul pentru bogati (citez "pret pe masura garantiei"). Ridicol, nu as vrea sa am de-a face cu asemenea firme, ca persoana fizica!
Bogdan Smardan
Bogdan Smardan2 ani în urmă
Buna ziua, am o terasa recent hidroizolata dar care prezinta in continuare infiltratii pe langa coloana pluviala de scurgere. Suprafata izolata corespunde cu partea magazinului meu. Lucrarea am realizat-o cu firma hidroizolatii cu garantie care au venit ulterior la sesizare si reparatie insa fara rezolvare; cei dela MILUCON au reusit sa ma ajute in acest sens , recomand !
Nefertiti ami
Nefertiti ami2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de profeionalismul celor de la MILUCON , am avut de facut izolatia pentru terasa vilei , cu care aveam probleme de mult ,cu scurgerea de apa in casa ! Recomand !
Locații recomandate