/Bucuresti/Firma de constructii

Peda Ambient

Aleea Băiuț 20, București 040797, România

Peda Ambient
Firma de constructii
4.8
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2C9+5G București, România
+40 767 152 189
peda-ambient.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Mihai
Cristian Mihai2 ani în urmă
Personal amabil care încearcă sa te ajute cu sfaturi. Magazinul ok!
Stelian Grigore
Stelian Grigore3 ani în urmă
Colaborăm cu Peda Ambient de câțiva ani.
Au îmbunătățit permanent calitatea serviciilor și au crescut mult profesional.. Flexibilitate, promptitudine, oameni deschiși cu care poți lucra oriunde, oricând.
Mulțumim pentru tot.
Laurentiu LAZAR
Laurentiu LAZAR2 ani în urmă
Sunt deosebit de incantat de serviciile oferite de Peda. Preturile sunt corecte, oamenii sunt deosebit de amabili, ofera informatii relevante, cauta sa gasesca cea mai potrivita solutie din punct de vedere tehnic. Totul se desfasoara in termenul stabilit, montajul se face operativ si la sfarsit se lasa totul curat. Niste profesionisti care-si respecta clientii dar si renumele castigat.
Qasem Gabriela
Qasem Gabriela2 ani în urmă
Acum cateva luni, am contactat aceasta firma pentru montarea tampariei pvc la un balcon.Vreau sa va multumesc tuturor (echipei) de la mic la mare pentru rabdare, informare, profesionalism si respect fata de client. Bravo voua si felicitari celui care a ales aceasta echipa minunata.
Asta inseamna un  bussines de calitate!!!

Felicitari !!!

Gabriela Gheorghisor
Andreea G.
Andreea G.2 ani în urmă
Este una din cele mai bune experiente cu o firma romaneasca pe care am avut-o vreodata. In primul rand raspund la toate mesajele, apoi pretul pe care il fac e corect, sunt relaxati in discutii, nu se cramponeaza de orice virgula, persoana care a venit sa faca masuratorile pentru intocmirea ofertei finale a fost de un inalt profesionalism - a dat sfaturi bune, pe care le-am urmat, a venit si la instalare si a stat putin cu echipa care a montat termopanele. Echipa care a realizat montajul - Marian si Ionut - s-au purtat impecabil! De la atitudinea lor, grija fata de locuinta mea, atitudinea profesionista, calitatea montajului, curatenie - pentru asta va multumesc. Recomand aceasta firma fara nici o rezerva, bineinteles cu echipa cu care am lucrat eu - office, masuratori, livrare si montaj.
G Gentiana
G Gentiana2 ani în urmă
Personalul receptiv. Termenele respectate. Raspund prompt la telefon pentru consultanta. Deocamdata nu pot evalua calitatea produselor montate (e vorba de jaluzele day and night), voi vedea in timp. Am dat doar 4 stele pentru ca nu au un paletar de nuante prea diversificat, din pacate.
Romeo
Romeo2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile lor. Echipa a avut multa rabdare sa ne raspunda la intrebari si sa ajusteze de cateva ori configuratia ferestrelor (ce sa fie? bipan, tripan? Low-E, 4S, profil, s.a.m.d.). Ferestrele au venit in termenul indicat la inceput, iar montajul a fost rapid si bine executat. Baietii si-au facut treaba la modul serios, plus ca au si facut curat in zonele in care au lucrat. Recomand!
Cornelia Petcu
Cornelia Petcu2 ani în urmă
Super echipa,super profesionalism,niste oameni de nota 10 cu foarte mult bun simt si responsabilitate ,totul lucrat impecabil si de foarte buna calitate.
Suntem foarte multumiti de serviciile lor si recomandam cu incredere.
O experienta frumoasa.*****
Locații recomandate