/Bucuresti/Firma de constructii

Sape Mecanizate

Aleea Cislău 7, București 021792, România

Sape Mecanizate
Firma de constructii
3
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
C4WV+5R București, România
+40 762 204 699
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Lucian
Radu Lucian2 ani în urmă
Nu am obiceiul sa scriu review-uri negative insa vreau sa va povestesc despre colaborarea mea cu societatea comerciala MLC SCREEED FLOORS CONSTRUCT SRL, reprezentata formal de domnul Lucian Mihai.
In data de 21 martie 2020, fiind in cautarea unei firme serioase care ma poate ajuta cu turnarea sapei intr-un imobil in constructie, la recomandarea unui om bine intentionat si fara nicio vina, am facut greseala sa contactez telefonic persoana sus-mentionata.
Ulterior, in data de 23 martie, m-am intalnit cu acest domn in santier unde a efectuat masuratorile necesare indeplinirii lucrarii. Dorind ca lucrarea sa se faca strict cu materialele firmei, dupa ce mi s-a facut calculul total, mi s-a cerut achitarea a 50% din suma totala ca avans.
Cu ocazia acelorasi masuratori i-am spus domnului Lucian Mihai ca in eventualitatea in care considera necesar, detin o cantitate de nisip ambalata in saci in aceeasi incinta pe care ar putea sa o foloseasca fara niciun fel de pretentie din partea mea, moment in care dumnealui mi-a spus ca nu-l poate folosi deoarece nu are cine sa-l care.
Intelegand acest lucru, am stabilit ca data de efectuare a lucrarii ziua de 1 aprilie, intr-adevar o zi a pacalelilor. Confirmandu-mi-se si in discutiile ulterioare ca in data de 1 aprilie, incepand cu ora 08:00, se va face turnarea, in acea zi am mers in santier asteptand sosirea echipei. Vazand ca acest lucru nu se intampla, la ora 08:20 am contactat telefonic reprezentatnul societatii care dupa ce mi-a respins apelul, mi-a dat un mesaj ca turnarea s-a amanat pentru data de 4 aprilie, desi niciodata nu s-a discutat de posibilitatea unei astfel de situatii.
In data de 4 aprilie s-a prezentat echipa de muncitori care a efectuat lucrarea in conditii normale. Problema care s-a ivit aici a fost legata de debarasarea restului de nisip folosit la turnare. Dupa ce a fost folosita cantitatea necesara lucrarii iar utilajul a fost spalat fix deasupra nisipului, am intrebat echipa de muncitori cand vor evacua nisipul ramas, ei spunandu-mi sa-l contactez pe domnul Lucian Mihai, pentru ca el se ocupa de rezolvarea acestei probleme. Astfel, l-am contactat pe acest domn si i-am explicat situatia el asigurandu-ma ca va evacua nisipul ramas, pentru ca il va folosi la alta lucrare, insistand sa-i achit diferenta de banu ramasa.
Ca un cetatean naiv si increzator ca ne vom schimba vreodata, am facut aceasta greseala si i-am achitat suma, din nou domnul Lucian Mihai asigurandu-ma ca va evacua nisipul pe data de 5 sau, cel tarziu, 6 aprilie. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, si insistand cu telefoane la care nu mi s-a raspuns, in data de 07 am reusit sa discut cu acelasi domn Lucian Mihai care, vazandu-se acum cu sacii in caruta, mi-a spus ca nu are rost sa mai evacueze nisipul pentru ca voi mai avea eu nevoie de el la lucrarile ulterioare si ca l-a amuzat chiar fotografia trimisa de mine cu nisipul ramas, pentru ca oricum e prea putin pentru dumnealui. Insistand sa debaraseze cantitatea de nisip ramasa, mi-a spus ca acest lucru se va face in dimineata zilei de 8 aprilie, cand, de asmenea, nu s-a intamplat nimic. Desi am mai incercat sa discut telefonic cu dumnealui, nici pana la acest moment domnul Lucian Mihai nu a mai raspuns la telefon si nici nu a mai sunat inapoi.
Concluziile sunt de prisos.
Sandra Munteanu
Sandra Munteanu2 ani în urmă
Locații recomandate