/Bucuresti/Firma de constructii

Usi interior albe, sticla, furnir, culisante, laminate, cpl, magazin in Bucuresti - zigrid.ro

Strada Valea Cascadelor 23, București 061512, România

Usi interior albe, sticla, furnir, culisante, laminate, cpl, magazin in Bucuresti - zigrid.ro
Firma de constructii
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
CXFX+QX București, România
+40 745 099 262
zigrid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Bogdan Nutu
Razvan Bogdan Nutu2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere ! Totul a decurs foarte bine. Domnul Dorel este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Desi initial ni s.a comunicat ca usile ajung in 7 saptamani, am fost norocosi sa le primim in 3 saptamani. Montajul a fost executat corect, usile se inchid foarte usor si nu am intampinat deloc probleme! Multumim frumos pentru tot
Marian Siminescu
Marian Siminescu2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de rezultat. Ușile Zigrid sunt de calitate superioara, iar echipa de montaj a făcut o treabă foarte bună.
Pavel Dan Adrian
Pavel Dan Adrian2 ani în urmă
Uși frumoase, de calitate. Merită așteptarea, la noi a durat fix 8 săptămâni. Montajul a fost rapid și executat destul de bine, chiar dacă mai sunt necesare mici reglaje. Dacă nu vă grăbiți, recomand.
Mihai Grigorov
Mihai Grigorov2 ani în urmă
Experiență foarte plăcută cu firma Zigrid. Comunicare foarte bună cu domnul Dorel, care a luat și măsurătorile, de altfel. M-a sfătuit, și mi-a explicat cu răbdare, atunci când am avut întrebări sau nelămuriri. Termenul de livrare a fost respectat. Montajul ușilor a fost unul profesional/profesionist, de departe. Domnul Ștefan a făcut ca totul să pară ușor, deși nu este așa. Ușile se închid foarte ușor, îmbinările la unghi, perfecte. Am comandat 6 uși de interior, și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Mulțumesc Zigrid Optim Company! Recomand cu incredere!
Ciprian Marcu
Ciprian Marcu2 ani în urmă
un partener de incredere chiar si in vremuri tulburi, parteneriat de peste 10 ani, recomand aceasta firma pentru profesionalism lucrarilor si calitatea produselor pe care le comercializeaza, usi de interior si elemente din sticla
George Adrian Oprea
George Adrian Oprea2 ani în urmă
Locații recomandate