/Bucuresti/Firma de constructii

Amass Confort Systems

Strada Louis Blanc 9A, București 011751, România

Amass Confort Systems
Firma de constructii
4.6
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33Q+9F București, România
+40 788 555 588
amass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin
Constantin2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile AMASS. Am ramas placut surprins de promptitudinea si profesionalismul lor. Am ales sistemele de incalzire de la AMASS deoarece sunt calitative la costuri reduse prin comparatie cu alte variante.
Lia Chirita (Masaj cu Lia)
Lia Chirita (Masaj cu Lia)2 ani în urmă
Înainte de a apela la serviciile AMASS am analizat toate variantele posibile pentru încălzirea casei noastre. Ne aflam într-o zona de campie, expusa la vant. Și cea mai buna varianta a fost cea propusă de echipa AMMAS. Toată documentația tehnica, lucrările de consultanță si instalare au fost făcute într-un timp record. Și acum cand am pornit incalzirea, simt tot comfortul si ma bucur ca am dat increderea mea acestei companii. 💖 Multumesc AMASS, sefului de echipă si dnei Director tehnic 💖
Nick Nix (Creative)
Nick Nix (Creative)2 ani în urmă
Foarte buni tipii ăștia. Mi-am făcut în Cluj casa de 130 mp cu ei in 2018. I-am ascultat, au niste termostate foarte tari, speciale pentru consum redus. M-am scos în cea mai scumpă luna cu 700 de lei. Am avut cateva greșeli la izolația termică și mi-au facut detecție termică gratuit.
Acum și sora mea apelează la ei. Sunt mulțumit de promptitudinea echipelor de montaj, contactul telefonic a fost de calitate. Recomand!
Loredana Vasilescu
Loredana Vasilescu2 ani în urmă
Am renovat fostul apartament al parintilor mei din Magheru in care incalzirea era prin calorifere. Cu ajutorul Amass mi-am instalat incalzire prin pardoseala. S-a lucrat foarte profesionist, am urmarit lucrarea de la inceput pana la sfarsit. Efectul este wow. Este un sentiment absolut minunat sa vii acasa iarna, sa te descalti iar pardoseala sa fie calda. Sau sa te dai jos din pat dimineata, sa mergi desculta pana la baie iar gresia si parchetul sa fie calde. Vis. Recomand incalzirea in pardoseala. Locuinta se incalzeste mai repede. Nu se compara cu incalzirea cu calorifere. Costurile din iarna aceasta au fost cu aproximativ 65% mai mici decat iarna trecuta. Foarte multumita.
Dumitru Eugen
Dumitru Eugen2 ani în urmă
Am avut o colaborare buna cu echipa Amass.
Comunicarea este prompta si lamuritoare in privinta tuturor intrebarilor care apar astfel ca solutia tehnica oferita sa fie optima fiecarei situatii.
Dochia Vlad
Dochia Vlad2 ani în urmă
Montaj rapid si foarte profesional. Baietii ( Vlad, Sergiu si Ionut) s-au miscat foarte repede si profesional. Lucrare a fost facuta profesional si cablul a fost intins foarte bine. Ne-au ajutat foarte mult cu detalii despre pasii urmatori si despre instalarea pe care o fac si de ce o fac asa. Au fost foarte deschisi si colaborarea a fost de nota 10.
Theodor Alexandru
Theodor Alexandru2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sunt seriosi si profesionisti! M-au ajutat să obțin atat confort cat și costuri mici la consum. Raportul pret calitate excelent.
Am achizitionat un sistem cu certificat de origine danez si montat impecabil in Romania. Am avut dubii la inceput insa oamenii au fost rapizi. M-a impresionat departamentul tehnic prin consultanta.
ROZINA-MONICA ZEGREAN
ROZINA-MONICA ZEGREAN2 ani în urmă
Buna ziua
Am achizitionat 2 radiatoare cu roca vulcanica si un port prosop ( pentru baie)pentru o suprafata de 70 m2 la o casa veche fara izolatie decat pe pod la o temperatura exterioara de 0 si -5 grade si interioara de 18-19 grade consum intre 77 kw si 96 kw la 24 ore cu 0.70 lei kw faceti calculul. Asta pentru cei care sant interesati sa achizitioneze si sa nu se lase pacaliti de cei de vanzari care au spus ca ei incalzesc 200m2 in cladire veche neizolata (birourile lor) si platesc medie 700 lei pe luna
o zi buna
Locații recomandate