/Brasov/Firma de constructii

BWB Surface Technology S.R.L.

Str. Hermann Oberth 32, Ghimbav 507075, România

BWB Surface Technology S.R.L.
Firma de constructii
4.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
MGJC+52 Ghimbav, România
+40 368 443 473
bwb-anodizare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Surugiu
Ionut Surugiu5 ani în urmă
Popescu Vicentiu
Popescu Vicentiu6 ani în urmă
Am avut ocazia să mă aflu printre aceia norocoși care au fost angajați puțin înainte de inaugurarea oficială din iulie 2011. Alături de o echipă de 45 de persoane am plecat și eu la drum pe 16 iunie 2011, având onoarea să îl văd pe viu pe domnul prim ministru Emil Boc și de asemenea pe alți demnitari și personalități din domeniul industriei aerospațiale.

Se spune că perioada de început e cea mai frumoasă, nimic mai adevărat, am amintiri foarte frumoase, chiar dacă unele persoane veninoase din jurul meu au încercat să mă joace pe la spate. A fost și va rămâne locul meu de muncă preferat, timp de 5 ani, regret că Sore final, 2 femei nesimțite au stricat atmosfera de început și au făcut să plece 18 persoane.

Pentru cine dorește muncă decentă la fabrică, 2 schimburi, salariu mediu de 1500-1800 lei, studii medii, bonuri de masă, al 13 lea salariu, prime de Paști și zile libere legale, recomand cu cea mai mare căldură.

Așa cum eu am avut parte de cei mai frumoși ani, poate că și tu...vei descoperi acel farmec de la Bwb...

Eu nu voi uita niciodată că am fost un pion de bază la acea firmă, mulțumesc mult pe această cale tuturor colegilor, și în special domnului Berotus. Salve.
Tomislav Todorovic
Tomislav Todorovic8 ani în urmă
(Tradus de Google) Situl BWB aprobat de Airbus din Brașov oferă o finisare funcțională a suprafeței de aluminiu pentru industria aviatică și industrie. Printre acestea se numără procesele speciale de anodizare tartrică / anodizare (TSA), pictură, teste de fisură de penetrare conform AITM 6-1001. Am găsit un partener care lucrează la cel mai înalt nivel de competență și calitate la timp. Am fost mereu sfaturi bune și prietenoase. Putem recomanda doar tehnologia BWB Surface!

(Original)
Der Airbus-zugelassene BWB-Standort in Brasov bietet funktionelle Oberflächenveredelung von Aluminium für die Luftfahrt und die Industrie. Dazu gehören die Spezialverfahren Weinsäure-Anodisieren/Eloxieren (TSA), Lackieren, Eindring-Rissprüfungen gemäss AITM 6-1001. Wir haben hier einen Partner gefunden der mit höchster Kompetenz und Qualität termingerecht arbeitet. Wir wurden immer gut und freundlich beraten. Wir können die BWB Surface Technology nur weiterempfehlen!
Francisc Gazdag
Francisc Gazdag8 ani în urmă
Locații recomandate