/Brasov/Firma de constructii

Sercons

Strada Lânii 1A, Brașov 500465, România

Sercons
Firma de constructii
4.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
MH99+GV Brașov, România
+40 268 441 377
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Юлия Антонова
Юлия Антонова4 ani în urmă
(Tradus de Google) Pentru prima dată am întâlnit un astfel de tip de verificare a calității produselor ca și teste de incendiu. Cunoscuții mei au recomandat să se adreseze în mod special SERCONS și le-am fost foarte recunoscător, laboratorului și super-experților. A fost interesant să mă uit la pernele mele arse. Singurul test de toxicitate la fumat pentru mine este atât de dur.

(Original)
Впервые столкнулась с таким видом проверки на качество продукции как пожарные испытания. Знакомые порекомендовали обратиться конкретно к СЕРКОНС и я осталась очень благодарна им, лаборатория и эксперты супер. Было интересно смотреть как мои подушки горят. Единственное тест на токсичность дыма по мне так жестковат.
Valik Nonov
Valik Nonov4 ani în urmă
(Tradus de Google) SERKONS va oferi un nivel ridicat de confirmare a calității produsului. Am aplicat în mod repetat la ei și am primit tot felul de certificate. Vă sfătuiesc să păstrați contactele, pentru că astăzi este foarte important. Da, au fost de asemenea pe excursii în centrul de testare și au văzut cu ochii lor magnitudinea activităților de cercetare. A fost interesant și util să afli cum se întâmplă totul. Expertul a spus întregul proces de testare a produsului nostru și a prezentat bănci de testare. A primit un certificat de conformitate. Vă mulțumim pentru munca tuturor personalului implicat direct în testarea și eliberarea certificatului.

(Original)
СЕРКОНС предоставят высокого уровня подтверждение качества продукции. Мы не раз уже обращались к ним и получали всевозможные сертификаты. Советую сохранить контакты, так как на сегодняшний день это очень важно. Да, еще были на экскурсии в испытательном центре и своими глазами увидели масштабность действий по проведению исследований. Было интересно и полезно узнать как все происходит. Эксперт рассказал весь процесс испытаний нашего изделия и показал испытательные стенды. Получили сертификат соответствия. Спасибо за работу всем сотрудникам, которые принимали непосредственное участие в испытаниях и выпуске сертификата.
EL KAPO
EL KAPO4 ani în urmă
FAVORIT Favorit FAVORIT
FAVORIT Favorit FAVORIT5 ani în urmă
Sunt foarte nemulțumit de calitatea betonului livrat de acesta stație . La fata locului a ajuns doar pietriș cu putin nisip.... (acest fapt l-a recunoscut inclusiv o doamna de la departamentul de probe ,care a zis:
,,când am luat probe era un pic cam pietros’’
Toată lumea da din umeri, banii sau încasat , eu mi-am bătut joc de propria construcție .
Asta este realitatea !!!
Ovi Ene
Ovi Ene5 ani în urmă
Avantajos si promti!
Locații recomandate