/Arges/Farmacie

Dm drogerie markt d.o.o.

Strada Victoriei 3, Pitești 110016, România

Dm drogerie markt d.o.o.
Farmacie
4.4
283 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV5C+3P Pitești, România
+40 374 772 043
dm-drogeriemarkt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Cătălina M
Cătălina M2 ani în urmă
Acest magazin are produse de calitate, dar vânzătoarele pun clienții pe fuga cu atitudinea lor groaznica. Nici măcar nu dau dovada de profesionalism și acest lucru nu se întampla de azi, de ieri , ci cam de 3, 4 ani.
Ieri, 12.11.2021, la ora 18 am fost la acest magazin cu gândul sa cumpăr câteva produse. Mi s-a cerut certificatul verde și pentru ca il aveam si pe al meu și pe al mătușii mele în telefon, l-am arătat din greșeală pe al ei.
Vânzătoarea blonda m-a întrebat pe un ton recalcitrant daca sunt născută in 1961. I-am spus ca este certificatul mătușii mele și ca l-am încurcat cu al meu.
Cand l-am găsit pe al meu, vânzătoarea pe un ton arțăgos a răspuns ca nici acesta nu e al meu, ca nu este varsta mea reala și CA O SA RĂSPUND IN FATA ORGANULUI DE POLIȚIE.
Cred ca ar trebui sa faceți un triaj la aceste "manierate vânzătoare" care își depășesc atribuțiile.
Adica stiu ele ce varsta am sau cum?!
Aveam și buletinul sa le arat, dar nu aveam de ce sa ma legitimeze la ele.
Nu meritați nici măcar o stea!!!
CyberWarezz05
CyberWarezz052 ani în urmă
Sunt multumita de magazin si produse, insa unele angajate sunt chiar ciudate.Te pandesc sa vada ce faci cu produsul, iar una dintre ele s a rastit la mine ca sa nu desfac produsul, in condtiile in care eu de abia il luasem in mana.I am explicat ca nu il desfac, ca stiu care sunt testere si care nu, si mi a zis ceva de genul"Mdaa lasa ca am vazut eu cum stiti voi".Inteleg ca sunt unii oameni care nu au respect si desfac produsele fara sa tina cont, dar de ce suntem toti bagati in aceeasi oala?
Pe langa asta, atunci cand aranjeaza marfa si vad ca vrei sa cumperi ceva de acolo, ele stau la barfa, nici macar nu se sinchisesc sa iti faca loc...
Simona Dumitrache
Simona Dumitrache2 ani în urmă
Nu recomand !!! Am cumpărat un produs electronic mai exact o pila scholl care s- a defectat foarte repede , deși aveam bonul și tot ce trebuie nu au mai vrut sa il schimbe pe motivul ca este pandemie. Asa ceva nu se face, practic am plătit degeaba un produs care în mod normal ar trebui sa aibă o garanție....nu l- am cumpărat doar pentru 2 luni!!!!
Aandreinaa29
Aandreinaa292 ani în urmă
angajatele au un aer de superioritate fiind neamabile
Ionuț Mihail Bârta
Ionuț Mihail Bârta2 ani în urmă
Magazinul dm drogerie markt este un magazin cu o mulțime de produse de calitate superioară pentru oricine ajunge aici. Este o încântare pentru mine să vizitez acest loc și cu siguranță am să revin!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Angajatele cred trebuie sa își revizuiască comportamentul.Incercam sa cumpăr un parfum(aveam masca sub barba și lângă mine nu se afla nimeni) iar angajata foarte nervoasa a venit foarte aproape de mine și mi a spus pe un ton răstit sa mi pun masca.I am spus "nu am voie sa miros un parfum?"(nu pot sa plătesc 200 de lei pe un parfum pe care îl miros prin masca) iar femeia foarte nervoasa mi a răspuns țipând și mergând spre casa "nu trebuie sa o dai jos sa mirosi un parfum, pune
o pe gura!!" Sincer, femeia a venit exact în respirația mea sa tipe la mine, dacă e vorba de covid ... iar ca să mirosi un parfum cu masca pe gura înseamnă că oricum am împrăștiat virusul, as vrea sa mi explice angajata logica.Data 15 mai , în jurul orei 16, 16:30 poate găsiți angajata sa ii oferiți o ședință bune maniere.
Daniela Gina Popescu
Daniela Gina Popescu4 ani în urmă
Fiind situata in zona centrala, este foarte accesibila. De aici cumpar, in special, mancare pentru pisici. Personalul nu este mereu amabil si, uneori, din comoditate sau din nestiinta, nu este capabil sa dea informatii despre produsele de pe raft.
Aurel Boghirnea
Aurel Boghirnea4 ani în urmă
Rusine angajatelor dm din centru orașului Pitesti..Mergi sa cumperi si nu stii cum sa parasesti mai repede magazinul.Pe lângă faptul că nu stiu sa raspunda solicitărilor adresare te pun si in situatii neplăcute.păcat ca este un magazin ok cu angajate prost instruite si nepregătite pentru ceeace sunt puse sa faca.Va alungați singure clientii prin aroganță si nepriceperea voastră pe acest domeniu.Rusine angajatelor din acest magazin!
Locații recomandate