/Arges/Farmacie

POLIŢIA CÂMPULUNG

Strada Matei Basarab 68, Câmpulung 115100, România

POLIŢIA CÂMPULUNG
Farmacie
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
72FV+PR Câmpulung, România
+40 248 512 100
ag.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adrian Paul solomon
Adrian Paul solomon2 ani în urmă
Servici jalnice prestate si super ilegale.
Spun asta avand in vedere ca domni politisti au spaga , au retinut ilegal certificat al masini, au dat amenda, au suspendat puncte pentru iluminare faruri spate.
Am fost la RAR si am rezolvat problema inexzistenta, avem dovada, iar acum nu mai gasesc certificatul masini,,,,
Ne meritam soarta daca permitem acestor,,,,,,, sa lucreze pentru stat.
Deci,, vai stema noastra cu asa servici prestate de spagari si mincinosi.
O sa continui cu iei in instanta si o sa fac public,,video si poze.
Ileana Ciobanu
Ileana Ciobanu4 ani în urmă
Servicii prompte.Multumesc.
Marian Mh
Marian Mh8 ani în urmă
În 03.07.2015, în jurul orei 21,35, în parcarea blocului D1 din str G-ral Dragalina 6A (vis - a - vis de bazinul de înot) au apărut 4-5 maşini străine de bloc - şi din câte mi-am dat seama (una având nr. de Galaţi) din afara judeţului. Ce pare dubios este faptul că în jurul orei 23, persoanele din maşini au început să se culce care pe unde a apucat (pe o bordură, sub copertina terasei barului, şamd). Bineînţeles că aceştia îşi fac nevoile fiziologice atât pe zidurile blocului cât şi în părculeţ, unde se joacă copii, situaţia prezentând un risc major pentru sănătate.
Această situaţie s-a produs şi în noaptea precedentă (după care dimineaţa au dispărut), precum şi în anul trecut de mai multe ori (de fiecare dată fiind o maşină de Galaţi, alta de Bacău,etc). De regulă apar joia seara, după ora 22 - când e întuneric iar locatarii nu-i pot vedea şi nici identifica numerele de circulaţie) - iar după cca 2-3 zile dispar pentru ca să reapară săptămâna/săptămânile următoare. Pe timpul zilei aceştia pleacă (dimineaţa) undeva, revenind seara.
Alegerea acestui loc (întunecos) de către persoanele în cauză (care, mai mult decât probabil, nu vor să fie văzute) credem că este favorizată şi de vegetaţia din părculeţul din faţa blocului şi de copacii de pe aleea dinspre bar şi care obturează iluminatul public.
Înainte vreme, poliţia patrula în zonă permanent - de câteva ori pe noapte - fenomenul relatat neproducându-se.
Apreciem că este absolut necesar ca poliţia să verifice situaţia la faţa locului şi de a se lua măsurile necesare pentru prevenirea repetării acestei situaţii, mai ales că acest fenomen ridică suspiciuni de prezenţa unor persoane care nu vor să fie văzute din cine ştie ce motive (poate infracţionale). În mod normal, cineva care vine într-o altă localitate decât cea de domiciliu/reşedinţă se cazează fie la rude sau prieteni fie într-o unitate de cazere (hotel, pensiune, camping, etc)
Din acest motiv, locatarilor le este teamă să anunţe telefonic poliţia în momentul venirii acestor persoane necunoscute (fiind mulţi şi pentru o singură patrulă de 2-4 agenţi), pentru a nu suporta ulterior o posibilă răzbunare a acestora (care se poate concretiza de ex în vandalizarea maşinilor acestora, spargeri de geamuri, agresiuni, etc).
Noi, locatarii blocului D1, rugăm conducerea Poliţiei Câmpulung - Argeş de a lua măsurile legale necesare pentru a asigura siguranţa cetăţenilor (atât a celor din blocul D1, cât şi a celor care pleacă spre localităţile limitrofe din staţia de autobuze din dreptul blocului şi a celor care frecventează bazinul de înot), aşa cum a fost până la apariţia fenomenului prezentat mai sus.
Cu respect,
Anca Cioran
Anca Cioran2 ani în urmă
Felicitari pentru amenzile date celor care parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.
Nicu Chivulescu
Nicu Chivulescu2 ani în urmă
Alin Constantinescu
Alin Constantinescu2 ani în urmă
Zabava Andreea
Zabava Andreea2 ani în urmă
Ionut Udrea
Ionut Udrea2 ani în urmă
Locații recomandate