/Arad/Farmacie

Farmacia Catena

Calea Romanilor 2, Arad, România

Farmacia Catena
Farmacie
3.5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
588C+FF Arad, România
+40 257 281 248
catena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Ancuta Muresan
Ancuta Muresan2 ani în urmă
Matei Rally2
Matei Rally22 ani în urmă
Ana-Maria Belciug Heesen
Ana-Maria Belciug Heesen4 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Cata Fatu
Cata Fatu6 ani în urmă
Cristi Galeancu
Cristi Galeancu6 ani în urmă
Emira Dragoș
Emira Dragoș2 ani în urmă
Bună ziua! Sunt din județul Arad și sunt foarte dezamăgită de ceea ce mi s-a întâmplat mie și familiei mele, atât de dezamăgită încât sunt pe cale să fac o plângere la cine este nevoie pentru ca ceea ce s-a întâmplat nu este un lucru normal și etic...

Eu sunt operata la gleznă și nu am voie sa ma ridic din pat, dar am dat cumnatei mele prescriere de la spital pentru a mi se scoate Clexane(o soluție injectabila anticuagulanta). Aceasta a mers la farmacia Catena aflata în Arad, în Bou Roșu, Calea Romanilor, numărul 2 pentru a-mi scoate medicamentul prescris de doctor, care este un medicament compensat, acest lucru demonstrând-se prin compensația pe care am avut-o. Doamna de la tejghea a spus ca nu poate folosi compensația pentru ca nu se vede codul foarte bine și că nu este mare diferență între medicamentul compensat sau medicamentul fără compensatie.
Din fericire, cumnata mea nu a luat medicamentațiado, deși era cât se poate de pregătită sa ii plătească deoarece eu aveam nevoie de aceste injecții și 3 dintre farmaciile la care fusese anterior nu le aveau. Cumnata mea a plecat de la Catena, iar la următoarea farmacie aceasta a luat medicamentatia (care a fost în jur de 440 de lei) compensata întreg, adică neplătind niciun leu.

Aș dori să vă intreb:
Ce se întâmplă dacă un client, om bătrân fiind sau nu(nici nu contează acest lucru) disperat să cumpere medicamentatia de care are nevoie, neputând să aștepte sau negăsind ceea ce are nevoie în alta parte, ajunge la Catena si se încrede total în ceea ce spune farmacista dumneavoastră?

Aștept răspuns cât mai curând, deoarece sunt pregătită sa fac reclamație unde este nevoie și prin orice mijloc sa fiu auzită deoarece acest lucru nu este uman și nu doresc să I se întâmple nimănui, indiferent de situația sa financiară.
Locații recomandate