/Arad/Farmacie

Farmacia Deryyfarm 2000 Arad

Calea Victoriei 30, Arad 310001, România

Farmacia Deryyfarm 2000 Arad
Farmacie
3.4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58P6+G4 Arad, România
+40 357 803 168
deryyfarm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Pop
Diana Pop2 ani în urmă
O stea că nu pot sa dau mai puțin, am fost să facă soțul un film la plămâni, și pe langa că nu au nici o treabă doamnele se la radiologie au scăpat caseta pe jos,in fine i-au pus un diagnostic greșit ne-am speriat și abia am găsit programare la un medic, când am ajuns ne-a liniștit și nu avea absolut nimic. Nu recomand deloc!!!!!
Calin Nistor
Calin Nistor2 ani în urmă
Nota 0 pentru aceasta clinica!
Am avut programare la ora 8:30 iar până la ora 9:45 nu s-a întâmplat absolut nimic!!! Au fost oameni în vârstă programați la ora 8:00/8:15 care pur și simplu stăteau... Și tot așteptau... S-au strâns peste 20 de persoane.. iar asistentele pur și simplu se plimbau..
Medicul care trebuia să facă ecografiile avea o atitudine jenantă... Era foarte arogant.. cu o mare mândrie că el e medic... (Medic de 2 bani! Mai stătea și la cafea..).
La ora 9:45 a întrebat o asistenta "tu ști să le faci film la oamenii aceștia?" In acel moment am plecat și le-am spus că nu le voi mai calca pragul niciodată..
Cei care citiți.. va recomand sa nu vă pierdeți timpul la aceasta clinica.. căutați altele...
Diana Spatariu
Diana Spatariu2 ani în urmă
Am sunat pt o programare cu bilet de trimitere pt un film la plămâni. Primul lucru ,mi-a spus ca pot plăti filmul, iar când am refuzat, a spus ca nu poate face programare telefonică cu bilet de trimitere doar personal pentru a nu se aglomera cu biletele de trimitere și ca aceasta e politica clinicii. A avut o atitudine aroganta, chiar a vrut sa încheie conversatia pe la mijlocul ei, însă in urma insistentei mele, am reușit sa închei Conversația. Nu m-i se pare normal sa fii obligat sa te deplasezi personal pt o programare,chiar dacă ai bilet de trimitere, având in vedere ca e și situația pandemiei ,sunt oameni vârstnici care abia se pot deplasa și locația clinicii e departe de un mijloc de transport. Dezamagitor
Violeta Măcinic
Violeta Măcinic3 ani în urmă
Desi aveam programare și eram prin Casa de Asigurări, nu s-a mai ținut cont de așa ceva. După o așteptare de o ora și jumătate, am intrat și eu la Radiologie. Până aici, nimic interesant pentru un pacient din Romania. D-nele de la Radiologie sunt de un tupeu maxim și le doresc ca sa întâlnească peste tot pe unde au ele treabă ,persoane care sa le trateze la fel.Redau dialogul dintre ele, dialog avut în fața mea in timp ce îmi făceau investigația medicala: " Este o doamna care are programare și comentează că trebuie să aștepte. Dacă nu i convine, sa nu mai vina la noi! Sa meargă în altă parte! Ce, ea știe cât avem noi de lucru!"
Dorica Lucaci
Dorica Lucaci4 ani în urmă
Personal amabil si competent. Tatal meu (82 de ani) a fost operat saptamâna trecuta de doctorul Joard (nu sînt sigura de ortografia numelui), un medic foarte serios. Totul a decurs foarte bine, doctorul e atent, la fel si asistentele care s-au ocupat de tatal meu. Nici un repros, nici o nemultumire.
Recomand cu încredere aceasta clinica.
Madalina Harcu
Madalina Harcu4 ani în urmă
Sunt foarte mandra de tot personalul acestei clinici!medici experientati in domeniu,personal amabil.Am avut o problema greu de rezolvat,iar medicul Jawad mi-a inspirat cea mai mare incredere si nu m-a dezamagit!.O clipa nu am simtit diferenta dintre medic si pacient.Sunt mandra de voi,tot personalul clinicii Derry!pe viitor sper sa nu am probleme de sanatate,dar si daca voi avea,voi apela tot la voi.Va ador!
Agneta Nistora
Agneta Nistora5 ani în urmă
O echipa complet lipsita de profesionalism, niste incompetenti. Fiul meu a facut o radiografie pulmonara si cand am mers dupa rezultat au spus ca nu a fost expunerea buna si ca au probleme tehnice si trebuie refacuta. Cand am cerut sa-mi dea filmul au refuzat. Rusine sa va fie! Aveti pretentia sa iradiez copilul de 2 ori pentru ca habar nu aveti sa va faceti treaba. In veci sa nu mai aud de Derry! Nu recomand nimanui aceasta asa zisa "clinica" plina de incapabili.
Nicoleta Dumitrascu
Nicoleta Dumitrascu5 ani în urmă
Una din cele mai urâte si mizerabile experiențe pe banii si pe timpul meu. Am fost primită la consultație 35 de minute mai târziu decât termenul la care a fost făcută programarea. Nimeni nu și-a cerut scuze. Am fost tratată total neprofesionalism. Am mers doar pentru a mi se recolta niște probe pentru analize. Recoltarea a fost cea mai cumplită din toate câte am avut. Am plătit 100 de lei " consultatia" că să plec cu probele in mana la Bioclinica in Micalaca, zona Orizont. Altă clinică privată ce își bate joc de timpul și banii noștri. Si nu bani puțini. Să vă fie rușine si medicilor și patronilor. Sunteți incalificabili. Voi prezenta tuturor cunoscuților această nefericită experiență și voi scrie peste tot. M-am saturat să fiu bătaia de joc a unor oameni fără bun simț și neprofesionisti.
Locații recomandate