/Vaslui/Doctor

Centrul Medical Tudor

Racova 17, Vaslui, România

Centrul Medical Tudor
Doctor
3.6
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPPF+M7 Vaslui, România
+40 335 881 303
directmap.tips
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Magurian
Maria Magurian2 ani în urmă
Am fost la clinica ,la cardiologie,la indrumarea unei prietene,care intre timp si a schimbat medicul.Raspunsul asistentei sec si se pierd saptamani,zile si ore pentru a raspunde.Am vrut doar monitorizarea INR,am facut echograf si toate ce se cerea val. 350 ron.desi nu trebuia,al doilea control platit 100 ron al trwilea tot atat.Nu recomand la nimeni aceasta clinica,totul e o mascarada si pe bani.
Nu-mi plac prostii
Nu-mi plac prostii3 ani în urmă
Catalin afilipoaie
Catalin afilipoaie4 ani în urmă
Pe partea de neurologie cel putin sunt de cea mai joasa speta,consultatia se face fara echipamente,doar te duci si stai de vorba 5 min pentru 130 lei pentru ca mai apoi sa iti dea trimitere la alte clinici sau spitale! Jalnic
Mariana Drosu
Mariana Drosu4 ani în urmă
Mihaela Popusoi
Mihaela Popusoi4 ani în urmă
Dinu Andreea
Dinu Andreea5 ani în urmă
Oana Burghelea
Oana Burghelea7 ani în urmă
Dr.Tudor Liliana -Medic primar neurolog cu competență de specialitate,electroencefalografie,dispensarizarea afecțiunilor cronice neurologice. Dr.Balanescu Otilia -Medic primar boli infecțioase cu competență în ecografie generală,hepatita virala,ciroza hepatică,Hiv.Consultatii de specialitate,monitorizarea afecțiunilor incluse în programele naționale de sănătate. Dr.Zaharia Oana - Medic de specialitate psihiatrie cu competență homeopatie.Consultatii psihiatrie,psihodiagnostic,psihoterapie consiliere psihiatrică,monitorizarea afecțiunilor cronice psihiatrice. Dr.Boureanu Mara - Medic specialist cardiologie cu competență ecocardiografie.Consultatii cardiologie,EKG,oscilometrie,consiliere a bolnavilor cu boli cronice. Psiholog Grigoraș Anda -Competenta în psihologie clinica,psihologia muncii si a transporturilor,testari auto categoria. A,B,C,D,E, testări angajare control periodic,psihoconsiliere,pdihoterapie,evaluarea stării prezențe pentru comisia de expertiza.
Gina Buruiana
Gina Buruiana2 ani în urmă
Locații recomandate