/Valcea/Doctor

Cabinet de ginecologie radulescu mihaela

Strada Carol I, Râmnicu Vâlcea, România

Cabinet de ginecologie radulescu mihaela
Doctor
3.3
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4946+5V Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 730 400
copilul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–19
Marți: Închis
Mirecuri: 16–19
Joi: 16–19
Vineri: 16–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Maria
Roxana Maria2 ani în urmă
Da, ca în orice domeniu..există păreri pro și contra. Doamna doctor, este un om extraordinar ..pe lângă profesionalismul de care a dat dovadă. Pe mine personal m-a ajutat și mă ajută enorm.. eu recomand, cu încredere!
Raluca Maria
Raluca Maria2 ani în urmă
Cea mai buna doctora ! Nota 10
Laura Elena
Laura Elena4 ani în urmă
Dezamagita...Un doctor pentru care totul se rezuma la bani. Am fost tratata foarte urat, nu ofera informatii decat cu consultatie, chiar daca nu este necesara
Adriana Florescu
Adriana Florescu5 ani în urmă
20.12.2018 data la care am fost.Nu merita nici macar o steluță, am revenit la dansa cu rezultatul unor analize, m.a tratat groaznic , are un comportament ieșit din comun, zicând că sunt o porcăriile analizele .Era ft deranjata ca m.am întors cu analizele, normal cum la analize nu primește banii , de ce sa mai piardă tipul cu mine, cand așteptau alte femei la rând pt consultati. Este foarte aroganta și recalcitranta! Nu recomand , sunt foarte dezamăgită !!!
Mihai Alexandru
Mihai Alexandru2 ani în urmă
O doctoriță cu comportament de precupeață. Ar trebui sa i se retragă dreptul de a profesa. I-a spus soției că a stat cam mult cu ea că ar trebui sa ii ia 5 milioane... Vă dau doamnă 5 milioane dar vă invit să faceți diferența dintre videochat-ista și doctoriță!!!!
Deny ZuZu :**
Deny ZuZu :**2 ani în urmă
Am fost la doamna doctor acum câteva săptămâni, un comportament flegmatic și explicații zero!
Anda Goran
Anda Goran2 ani în urmă
Multumesc din suflet doamnei doctor Mihaela Radulescu. Un om și un medic cu suflet mare. Profesional este la superlativ. După părerea mea, cel mai bun medic ginecologie. Tot respectul și considerația mea.
Zenaida Fuerescu
Zenaida Fuerescu2 ani în urmă
Dmna Dr mi-a monitorizat sarcina cu baietelul meu in 2017 si tot cu dansa am avut norocul sa nasc,pt mn e nr 1,acum fiind din nou insarcinata ma simt bazata sa o revad ,urmand sa fac programare.Cu stima!
Locații recomandate