/Timis/Doctor

Policlinica Algomed Dr. Goldiș

Strada Lucian Blaga 4, Timișoara 300001, România

Policlinica Algomed Dr. Goldiș
Doctor
3.5
13 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q63H+R2 Timișoara, România
+40 256 433 531
algomed-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorina Botea312 zile în urmă
Recomand clinica ,,Algomed’’! Am făcut o colonoscopie și nu am simțit dificultatea procedurii deoarece am fost îndrumată cu răbdare și profesionalism de doamna asistentă de la programări. Domnul doctor Goldiș este empatic și mai presus de toate este profesionist! Anestezia mi-a fost ușurată de zâmbetul și vocea caldă a doamnei doctor anestezist! Recomand celor care pun preț pe profesionalism, sinceritate și empatie !
Angelica
Angelica2 ani în urmă
Doamna secretara trebuie schimbata, iti taie pofta de a mai zice ceva sau de a te programa.
Energie negativa!!!
Iza .Csercsey
Iza .Csercsey2 ani în urmă
Atitudinea doamnelor asistente lasa de dorit. Tinand cont de faptul ca discutia cu medicul a fost aprox. 2 min, imediat dupa anestezie, nu ma pot pronunta vis-a-vis de tot personalul de acolo, dar rating.ul mic il ofer doamnelor asistente ce ar trebui sa fie umane si intelegatoare cu niste pacienti care nu vin de dragul procedurilor la medic. Sictirul si lipsa de profesionalism ne-a creat un disconfort si cu siguranta nu va mai exista o data viitoare.
Camelia Popescu
Camelia Popescu2 ani în urmă
Feriti-va de asa ceva!
Mona Monika
Mona Monika2 ani în urmă
Atitudinea este direct proporțională cu profesionalismul!
Cică prețul consultației este 200 lei. Nu am înțeles deloc dacă in acea consultație se includ sau nu alte servicii, precum ecografia de exemplu, fiindcă madam nu avea chef de dialog. Apoi, am intrebat despre condițiile pacientului în calitate de asigurat... Aoleeeeu! Parcă i-am dat foc la valiza lui madam ! A început să ridice tonul, reprezentam un real deranj
Pacientul asigurat medical, este zero barat și o problemă pentru afacerea medicilor români!
Adi pop
Adi pop2 ani în urmă
Tatal meu va fi operat luni,un doctor foarte explicit si bun si doamna de la primire ft draguta cu noi merita oameni buni.
Narcis herlo
Narcis herlo2 ani în urmă
Calitatea serviciilor excelentă. Personalul medical este foarte amabil. Colaborează cu Casa de asigurări de sănătate. Recomand cu încredere. Mulțumesc întregii echipe Algomed.
Tatiana Ivascu
Tatiana Ivascu2 ani în urmă
Este un doctor f bun si sotia lui d Ramona de asemenea,te trateaza cu blîndețe si f bine sint f mulțumită
Alin Cotrau
Alin Cotrau2 ani în urmă
(Tradus de Google) Deci, această clinică a refuzat să îmi completeze documentele de asigurare privată pentru ca eu să primesc o rambursare din asigurare. Îmi pare rău că astfel de politici sunt încă în Romainia.

(Original)
So, this clinic refused to fill my private insurance paperwork in order for me to get a refund from the insurance. I am sorry that such policy’s are still in Romainia.
Locații recomandate