/Timis/Doctor

Policlinica Dr. Cîtu

Bulevardul Victor Babeș, Timișoara, România

Doctor
2.9
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WM+5P Timișoara, România
+40 256 494 619
policlinicadrcitu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–20
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Deea Uzii
Deea Uzii2 ani în urmă
Dacă aș putea să ofer 0 stele sau, numere de stele iîncepând de la - aș face o.
Aceasta policlinica este o mare glumă, cuvântul “privată” se aplica doar personalului căci noi oameni civili suntem tratați mai rău decât animalele. Prostimea , retardismul , lipsa de respect si bulingul descrie perfect personalul . 0 respect, 0 profesionalism . Sunt doar persoane “anormale” psihic fără Rușine, vocabular și comportament civilizat . Persoane puse in funcție drept doctori si Recepție dar fără pic de cunoștințe , nici măcar pe cele minime nu le au. Sume extrem de mari si nepotrivite serviciilor “oferite”. Așteptarea și incorectitudinea fac parte din “moto ul” lor. “Japcă” pe față și “foamete” de bani.
Dacă veți merge la aceasta policlinică veți simți pătrunzător deranjul , scârba, intimidarea față de cei care merg . Indiferent de problema pe care o aveți, evitați aceasta policlincă “privată”. Decât sa mergeți la acest loc in care se presupune ca veți fi ajutați va recomand cu ardoare mai bine sa dati un search pe internet pentru ca veți fii ajutați mai mult decât ați putea fi ajutați la Policlinica Dr câtu. Veniți la policlincă cu o problema si plecați cu 3, 4. Bani irosiți in zadar, moral scăzut si psihic terminat. VA RECOMAND SA EVITAȚI ACEASTA POLICLINICA.
Carina Covaciu
Carina Covaciu2 ani în urmă
Nu mi se pare normal sa mergi la medic si sa ti se adrese medicul dermatolog cu "cat tonaj aveti? Trebuie sa scadeti din tonaj, pe strada vedeti numai la grasani aceste pete etc" nu am sa mai vin niciodata la aceasta clinica. Nu mi se pare normal sa pleci plangand de la o clinica privata unde platesti o gramada de bani. Degeaba ai cunostinte in domeniu daca te comporti deplorabil cu pacientii!!!!! Unde este empatia ptr pacient?
Poenaru Mihaela - Marilena (P.Mihaela)
Poenaru Mihaela - Marilena (P.Mihaela)2 ani în urmă
Pt 2 fiole de sange ,o vena la o mana spartă, apoi intepata si in cealaltă mână deoarece nu a reusit sa traga cu seringa suficient sange.nu am mai intalnit asa ceva.nu recomand de nici un fel policlinica
Sochirca Bogdan
Sochirca Bogdan2 ani în urmă
Asistenta (gastrologie) se poarta foarte urat. Nu se respecta programarile. Astepti mult in fata usii, claie peste gramada, intr-un hol ingust pe unde nu au loc doua persoabe sa treaca in acelasi timp. Baga pilele peste rand, mintind cu nerusinare ca doar o ia in evidenta ( a durat 20 de minute) iar cand ii spui in fata lucru asta este tot ea revoltata. Cautati doctorii in alta parte. NOTA -ZERO BARAT !!
Kuka
Kuka2 ani în urmă
Am avut programare la ora 18:30 iar acum este ora 20:30 si inca astept sa fim chemati. Cred ca am spus totul cu asta, nu recomand.
Andrei Bacila
Andrei Bacila6 ani în urmă
Organizare extrem de proasta si pe deasupra nepotismul este la ordinea zilei. Nu conteaza ca ai programare la o anumita ora, intri cand te cheama doctorul (astea toate la dr. Darie); de obicei dupa aproape o ora dupa ora programarii. Daca doctorul cunoaste pe cineva il cheama inauntru, nu conteaza daca ai ajuns inainte, daca ai programare inainte. Daca nu il cunosti pe doctor, ghinion, intri ultimul.
Cosmin Vacariuc
Cosmin Vacariuc2 ani în urmă
Respect zero - incepand de la receptionera nesimtita si pana la doctori.
cand am ajuns in fata cabinetului o doamna in varsta a iesit in tipete reclamand comportamentul inadecvat
150 ron pt a doua consultatie a fiului meu - verificare dupa primul tratatament (peste tot e mai ieftin a doua consultatie de verificare)
150 ron - pt 5 secunde in care s-a uitat la pailoame si sa imi spna sa vin sa mi le scoata
incredibil!!! dar adevarat...pe banii tai si nu putini te mai fac sa te si simti de cacao.
ultima data!!!! cu asa atitudine pentru client nu aveti decat sa dati faliment
aveti o stea pt ca zero nu se poate.
Novac Mihaela
Novac Mihaela2 ani în urmă
Experienta de astăzi mi-a demonstrat ca unii medici sunt doar funcționari, nu au niciun respect fata de bolnav. Am mers cu fetita mea de 1 an și 8 luni, ptr o consultatie(medicul nostru era în concediu), fetita avea febra și am avut nevoie de o confirmare, dacă este rosu în gat sau nu, doamna doctor ne-a refuzat scurt și sec. A închis ușa fără ezitare. Numele dumneaei nu l-am reținut. Era singurul medic disponibil. Dezamăgită și revoltata!!!Revin cu numele dumneaei, Bobleanta Ildiko. Penibil, la felul cum s-a comportat.
Locații recomandate