/Timis/Doctor

Sagrada Medicis

Strada Zimbrului 4, Timișoara 300254, România

Sagrada Medicis
Doctor
4.1
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67R+5M Timișoara, România
+40 256 221 574
sagradamedicis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 17–20
Joi: 9–12
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina C
Catalina C2 ani în urmă
Vizitele la medic în multe cazuri sunt făcute în momentul în care ne simțim rău, deși ar trebui să fie o rutină pentru a descoperi la timp unele afecțiuni. Îmi imaginez că nu sunt singura care atunci când trebuie să merg la doctor, mă apucă stările de panică și stres. La un moment dat doctorul la care eu mergeam s-a retras din cauza vârstei. În general ne alegem medicul prin recomandări și am început să mă documentez. Doamna doctor mi-a fost recomandată de o rudă cu mențiunea “e un medic foarte bun și în cabinet la ea vei descoperi că e diferit”. A avut dreptate. Când am ajuns era o casă cu o curte frumoasă, cu o sală de așteptare al cărui design părea o bucățică de conac, cu vitraliile în care se scalda soarele, iar o muzica relaxantă făcea să uiți ca ești la medic. Totul continua și în cabinet iar când am început să vorbesc cu doamna doctor am avut senzația că o cunosc de mult și totul a fost altfel. A mai fost un lucru ce mi-a plăcut mult, faptul că atunci când se poate încearcă să trateze cu medicamente naturiste. La problema mea de atunci acest tratament a fost perfect. Mă bucur că există și altfel de cabinete unde doctorii te fac să nu mai simți disconfortul și teama, atunci când ai nevoie de investigații sau control.
Geta Rosca
Geta Rosca4 ani în urmă
Cei mai minunați medici ,soții Karadja ! Indiferent de ora,dna.doctor mi a raspuns la mesaje,iar dn.doctor a venit de acasa in miez de noapte pentru a-mi face o interventie ce nu putea fi amânata pana a 2 a zi(asta s a intamplat recent ).
Datorita danșilor,am adus pe lume in urma cu 3 ani,o fetita minunata !!!
Respect !!!
Ioana Mihai
Ioana Mihai5 ani în urmă
Din experienta mea, recomand evitarea acestui cabinet. Am avut parte de tratament superficial, expeditiv si extrem de indelungat, in mod absolut nejustificat. Trei ani pentru o problema simpla pe care am rezolvat-o in 3 saptamani altundeva. Viorica Karadja scrie rapid retete si te expediaza la Apiarium cu care probabil are o colaborare, unde ti se recomanda tratament apicol, naturist. Produsele sunt bio si extrem de scumpe si pe mine personal nu m-au ajutat cu nimic, in ceea ce priveste problema medicala. Probabil aceasta doamna primeste un comision de la ei, altfel nu imi explic de ce m-a tot trimis acolo in zadar. Pana la urma am pus punct acestui capitol la Sagrada Medicis si am cautat alt medic, care in 3 saptamani m-a vindecat.
Nu am niciun interes scriind aceste cuvinte decat impartasirea unei experiente negative cu dr Karadja Viorica, in speranta ca este de folos cuiva.
Daca aveti optiuni sa alegeti alt cabinet, nu stati pe ganduri, pe mine m-a tinut in loc 3 ani cu tratamente extrem de costisitoare si posibil daunatoare deoarece luam cate o plasa de medicamente de la farmacie, totul in zadar. Este un timp pe care nu il voi mai recupera niciodata.....
Sa fie multumita ca nu i-am facut reclamatie la colegiul medicilor, desi probabil asa trebuia sa fac. Insa am fost nerabdatoare sa inchid acest capitol epuizant si extrem de stresant.
Elena Badescu
Elena Badescu5 ani în urmă
(Tradus de Google) O instituție medicală privată atât de minunată, cu prețuri rezonabile și medici și personal uimitor. Recomand! Vă mulțumim pentru tot, Dr. Viorica Karadja!

(Original)
Such a lovely private medical institution, with resonable prices and amazing doctors and staff. Highly recommend! Thank you for everything, Dr. Viorica Karadja!
Catalin Hirceaga
Catalin Hirceaga6 ani în urmă
Am prins radacini bo$$.
Ramona Gherban
Ramona Gherban6 ani în urmă
Recomand cu drag!
Lavi si Alex
Lavi si Alex2 ani în urmă
Nu recomand!!!!
Nixandra Moldovan
Nixandra Moldovan2 ani în urmă
Locații recomandate