/Timis/Doctor

Policlinica Praxis

Piața Crucii 6, Timișoara, România

Policlinica Praxis
Doctor
4.1
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6RJ+JQ Timișoara, România
+40 256 200 208
praxistm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Brebeanu
Emilia Brebeanu2 ani în urmă
Foarte multumita de d.na dr cardiolog Pascariu Anda, am fost cu mama mea in varsta de 85 de ani si o recomand cu caldura!
Atenta,asculta,explica,sociabila,un adevarat medic.Programarea s a respectat intocmai, iar preturile foarte bune in comparatie cu alte clinici....si credeti.ma ca am colindat multe clinici in ultimele 8 luni.
Iuliana Alina
Iuliana Alina4 ani în urmă
Ca pacient super anxios, pot spune ca echipa d-lui doctor Dragos Suseanu a fost exact ce aveam nevoie. Am gasit rabdare, intelegere, profesionalism si umanitate, ceea ce a facut ca investigatii precum gastroscopia si colonoscopia sa devina chiar usor de tolerat. Le multumesc pe aceasta cale atat domnului doctor Suseanu, cat si celorlalti doi membri ai echipei (imi pare rau ca nu le cunosc numele), si recomand tuturor sa apeleze cu incredere la serviciile Policlinicii Praxis.
Dam Right
Dam Right4 ani în urmă
Recomand cu toata incredera,azi am fost la Praxis si mai exact la doamna Chisevescu,o persoana deosebita,superprofesionista in primul rand ca medic dar si ca persoana,iti explica foarte frumos si clar cum sta treaba!
Din punctul meu de vedere merita tot respectul!!
Larisa Dinca
Larisa Dinca5 ani în urmă
Am fost la consultatie la Domnul doctor Suseanu Dragos, un doctor care are răbdare să asculte, stie sa explice , si este om inainte de a fi doctor.
Păcat însă ca fetele de la receptie iti lasa un gust amar atunci cand pleci de acolo( ar putea sa dea dovada de mai multa amabilitate si telefoanele exista in 2019 pentru a se raspunde la ele).
Augustin Hamza
Augustin Hamza6 ani în urmă
Am fost aici la urolog. Extrem de bine pregatit profesional si extrem de amabil. M-as mai duce oricand.
Parcare se gaseste lejer in zona.
Sala de asteptare este mare si cu multe l;ocuri de stat. Doamna de la receptie a fost amabila si primitoare.
Iosif Csehak
Iosif Csehak6 ani în urmă
Medici f bine pregătiți. Am fost la consultație la doamna dr Roxana Sirli un medic excepțional și la colonoscopie și gastroscopie la dr Chisevescu Dorina o doamna super mi-a explicat totul cu răbdare. Personal amabil și bine pregătit.
Diana D
Diana D2 ani în urmă
Paziti-va de doamna endocrinolog corina crista, dupa ce veti fi jignit in cabinetul ei, va va prescrie abuziv medicamente pentru afectiuni grave chiar daca nu le aveti si nu prezentati niciunul din simptome, riscand reactii adverse majore pentru nimic. Nu veti fi lasat sa vorbiti sau sa intrebati nimic iar totul e cu mare urgenta. Neprofesionist si manipulativ. Doamna da impresia ca ar fi trisat la testul psiho pt acest job.
Andreea Marcu
Andreea Marcu2 ani în urmă
Recomand domnu doctor Șușeanu Dragoș pe parte de gastro.Are răbdare știe să explice și este om inainte de a fi doctor.
Locații recomandate