/Timis/Doctor

DermaSkin by Dr. Nadita Popovici

Strada Grigore Alexandrescu 174, Timișoara 300649, România

DermaSkin by Dr. Nadita Popovici
Doctor
4.7
43 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q6H9+Q9 Timișoara, România
+40 727 008 303
dermaskin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 13–19
Mirecuri: 13–19
Joi: 8–14
Vineri: 13–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anamaria Costan110 zile în urmă
Recomand cu încredere.Servicii de calitate și personal super amabil.
AnDree A
AnDree A2 ani în urmă
Profesionalism, zero. Empatie, zero. Fara sa mentionez faptul ca am asteptat 15 min peste programare, doamna foarte antipatica, conversatia a fost pe un ton ridicat, mai sa tipe la mine deoarece nu era in stare sa vina cu o solutie, dat faptul ca le am incercat pe toate. Daca esti depasit de situatie, nu mai profesa in domeniu. Dermatologia e un lucru si tricologia e alta. Nu recomand daca aveti probleme cu parul.
Iulia Sandu
Iulia Sandu2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Servicii de calitate, personal amabil, doamna Dr. Nadita Popovici este empatica, deschisa si dispusa sa raspunda la intrebarile si neclaritatile pacientilor. Am revenit, cu drag, la aceasta clinica, pentru proceduri pentru tenul acneic.
Mihaela budai
Mihaela budai2 ani în urmă
Locul unde merg de fiecare data cu placere.
De la ambientul plăcut si primitor până la asistentele super drăguțe, totul este perfect.
Despre doamna doctor pot spune doar atât "THE BEST" calitate și profesionalism la cel mai înalt nivel!
Recomand cu cea mai mare încredere!
Raluca Andreea F
Raluca Andreea F3 ani în urmă
DERMASKIN nu e doar cabinetul medical la care merg , DERMASKIN e acasa . Doamna doctor e un om deschis , dedicat meseriei si gaseste cea mai buna solutie .E atenta la detalii si nevoile fiecarui pacient. Inainte de a semna consimtamantul scris , am primit si verbal toate informatiile si posibilele efecte adverse legate de procedurile pe care urma sa le fac . Personalul este amabil , punctual , iar mediul este unul foarte placut . Revin si recomand cu drag ! YOU ARE THE BEST !!!!!
Iulia Ardelean
Iulia Ardelean3 ani în urmă
Din punct de vedere profesional şi uman mă înclin. Mulțumesc pentru tot ce aţi făcut şi faceți pentru mine. Ce scriu aici este despre medicul Nadița Popovici, nu despre prietena Nada. E despre disponibilitatea, despre răbdarea, despre corectitudinea, despre grija şi atenția pentru pacient. Pentru că încurajezi frumusețea naturală, nu cea după tipare, ştii că m-ai câştigat pe viață! La cât mai multe realizări şi să îmbătrânim frumos împreună!
Oana Moldovanu
Oana Moldovanu3 ani în urmă
O apreciez din suflet pe dna dr. Popovici pentru ce a facut pentru tenul meu. O lunga perioada nu mi-a placut sa ma privesc in oglinda, insa acum, fara nici o exagerare, pur si simplu radiez. E drept ca nu a fost o schimbare rapida "peste noapte", cum mai toate ne dorim, insa am stiut ca "rabdarea" si "disciplina" (atat de des mentionate si de dna dr), vor aduce si rezultate. Va multumesc! 🙏🙏
Irina-Daniela Ditescu
Irina-Daniela Ditescu3 ani în urmă
Am fost la doamna dr Nadita Popovici din cauza unei lungi lupte cu acneea care, din pacate, si-a lasat urmele asupra tenului meu. Singura solutie pentru aceasta problema ar fi o procedura estetica cum ar fi dermapenul. Avand in trecut experiente nu tocmai placute, mi-am ales cu grija medicul la care sa apelez acum. Cel mai important lucru pe care l-am observat la doamna doctor a fost spiritul fair-play, si anume ca era foarte corecta din punct de vedere al asteptarilor si nu cauta sa indice proceduri inutile. Plus, pretul unei sedinte dermapen mi se pare unul foarte bun. Pe langa asta, m-am simtit atat de comfortabil discutand cu doamna doctor, a fost atat de prietenoasa incat simteam ca pot sa ii adresez oricate intrebari doresc. Aceste aspecte si multe altele ma fac sa imi doresc sa ma intorc in acest cabinet oricand voi dori sa apelez la servicii de dermatologie estetica de calitate!
Sonia Anghel
Sonia Anghel2 ani în urmă
Merg la doamna doctor de peste 3 ani deja pentru augmentare cu HA la nivelul buzelor, o experiența minunata de fiecare data! Am mare încredere in doamna doctor și mereu am obținut un rezultat foarte natural și cu bun simt, așa cum îmi doresc. Întreg personalul cabinetului a dat dovada de profesionalism și este o plăcere mereu sa le calc pragul!
Locații recomandate