/Timis/Doctor

Cabinet dr. herman

Strada Ciprian Porumbescu nr. 111, Timișoara 300425, România

Cabinet dr. herman
Doctor
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6P6+XP Timișoara, România
urologiedrherman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–19
Marți: 16–19
Mirecuri: 16–19
Joi: 16–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Valentin (Dan25v)
Dan Valentin (Dan25v)3 ani în urmă
Prima mea experienta cu acest cabinet a fost cea mai proasta experienta pe care am avut-o vreodata cu un cabinet privat (nu includem alea de stat ca nu are rost). Aveam programare la ora 19:00 si am ajuns cu 5 minute inainte pentru ca punctualitate. Intru in sala de asteptare, unde asteptau alte 3 persoane iar o doamna asistenta foarte amabila imi spune ca s-a decalat putin programul si e in intarziere. Am zis bun, ok, intelegem ca suntem oameni, intram in randul in care am sosit la cabinet. Termina cu primul, termina cu al 2-lea, dar intre timp au sosit si 2 femei care s-au asezat si ele sa astepte. Termina cu al 3-lea, vad ca se deschide usa si ma ridic sa ma pregatesc sa intru. Domnul doctor insotindu-l afara, imi face semn cu degetul sa ma opresc (probabil stie doar ungureste si si-a dat seama ca eu nu o vorbesc, altfel nu imi explic de ce mi-ai face semn ca la caine si nu ai scoate 2 cuvinte ca sa imi explici situatia) si face semn catre doamna de pe scaun care a venit dupa mine ca o pofteste pe ea sa intre. Doamna asistenta se scuza si imi spune ca mai intai doamna iar apoi eu. Bun, am inteles, probabil o fi ceva scurt. Zic hai sa mai astept, ca poate poate, dar nu, deja trecuse 45 de minute de asteptat. M-am ridicat si am plecat. P.S. Nu lucreaza cu casa de sanatate, doar cu bani, dar probabil nu au nevoie de bani, cine stie. De evitat pe data viitoare!
Daniela Ingrid Platon
Daniela Ingrid Platon4 ani în urmă
Servicii profesionale
Floare Pop
Floare Pop2 ani în urmă
O experienta total neplacuta. Un om lipsit de profesionalism,lipsa de interes pentru oameni. Nu recomand.
Din pacate dumneavoastra nici nu ati lasat pacientul sa spuna ce il deranjeaza. Am inteles ca dumneavoasta nu eliberati documente. Dar trebuia cel putin sa vorbiti cu pacientul.
Mihai Oprea
Mihai Oprea2 ani în urmă
Dl Herman este unul dintre cei mai profesionisti doctori cu care am interactionat pana acum. Sunt de apreciat calmul, meticulozitatea si claritatea explicatiilor.
Jurchela Ciprian
Jurchela Ciprian2 ani în urmă
Un doctor foarte, foarte bun! Un profesionist desăvârșit! Omul care mi-a salvat rinichiul! Un doctor care te asculta, îți vorbește cu mult calm și multa răbdare pe înțelesul tău! Un exemplu pentru oricine!
Xilina Xilinus
Xilina Xilinus2 ani în urmă
Un medic profesionist cu respect fata de pacient.
Mircea Bulgar
Mircea Bulgar2 ani în urmă
Fk Suo
Fk Suo2 ani în urmă
Locații recomandate