/Sibiu/Doctor

ARITON MARIANA Carmen

Calea Poplăcii 77, Sibiu 550154, România

ARITON MARIANA Carmen
Doctor
4.2
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
Q49F+MJ Sibiu, România
+40 269 241 777
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–20
Marți: 8–13
Mirecuri: 15–20
Joi: 8–13
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
IACOB VIOREL
IACOB VIOREL5 ani în urmă
Cabinet medical de familie,gestionat de Dr. Ariston Mariana,vizibil și Calea Poplăcii zona Unitatea Militară.Acorda asistență medicală pe bază de programare anticipata .
Adriana Marcu
Adriana Marcu5 ani în urmă
Claw White
Claw White5 ani în urmă
Eddie Nuta
Eddie Nuta7 ani în urmă
Loredana Kaschovits
Loredana Kaschovits2 ani în urmă
Vorbește nepoliticos si pe ton imperativ cu pacienții. Refuza sa ofere concediu medical nerespectând legea. Acesta este mesajul e care i l-a trimis beneficiara asociatiei noastre acestei doamne:

“Buna ziua,
Numele meu este O. Z. . Azi dimineata am fost cu fiica mea la dvs pentru un consult intrucat cea mica nu s-a simtit bine azi noapte! In continuare nu este in regula, contrar celor spuse de dvs ca nu ar avea nimic. Ba mai mult, incep sa ma simt si eu rau, ceea ce ma duce cu gandul ca este o posibila viroza.
In contextul actual al pandemiei si al felului in care mi se simte copilul si al refuzului dvs de a-mi acorda concediul medical pentru ingrijire copil bolnav, am rugamintea sa imi comunicati cf carui articol din Codul Muncii, imi refuzati acest drept?

Din cele studiate de mine, constat ca, Cf art 29 din OUG 158/2005 actualizata in 2021, concediul maxim permis pentru ingrijire copil bolnav este de pana la 45 de zile, iar concediul medical este suportat integral de catre Fondul National Unic de Asigurari Sociale de sanatate!

Eu am cerut o zi, tinand cont ca urmeaza weeknd-ul, cu speranta ca luni vom fi mai bine!
Va rog sa imi aduceti la cunostinte daca acest lucru s-a schimbat si nu il gasesc eu stipulat in nici o lege! Asa cum am tot mentionat mai sus, am dreptul, ca si angajat la un Concediu Medical platit nu la o adeverinta medicala care nu atesta absolut nimic si nu explica lipsa mea de la munca (adeverinta eliberata de dvs astazi)!

Nu este prima data cand imi refuzati acest drept si nu inteleg de ce!
Va rog sa luati la cunostinta, ca am nevoie de el incepand cu data de astazi si sa imi comunicati cand il pot ridica, ori in caz contrat care este motivul refuzului dvs de a mi-l elibera, pentru a putea face o eventuala reclamatie organelor competente!

Multumesc pentru cooperare si amabilitate! Zi minunata!”
Cora Doda
Cora Doda2 ani în urmă
Locații recomandate