/Sibiu/Doctor

BODEA RALUCA-SIMONA

Strada Rahovei 57, Sibiu 550381, România

BODEA RALUCA-SIMONA
Doctor
4.1
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5F3+VX Sibiu, România
+40 744 930 130
drbodeapediatru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Motorgeanu
Andreea Motorgeanu4 ani în urmă
În primul rand, stabilirea unui diagnostic neorologic nu tine de dumneavoastră :). Am fost cu copilul la un medic specialist și ce sa vezi nu are nimic.
Nu a fost problema din punct de vedere financiar..deși soțul meu chiar a avut dreptate am aruncat banii pe fereastra când puteam merge cu copilul la un medic care sa se ocupe realmente de copil nu sa își promoveze site-ul și să povestească cât de open mind este :) (în ceea ce privește site-ul este munca dvs. Ok sa va mândriți dar oamenii sa știți ca nu vin sa plătească 120 de lei consultația sa va auda pe dvs. cum vă promovați site-ul și sa le oferiți un diagnostic greșit plus răspunsuri la întrebări scurte astfel încât un părinte începător pleacă mai nelamurit de la dvs. fata de cum a venit ....
Mihai RMS
Mihai RMS4 ani în urmă
Prima consultație costa 120 RON(cca 20 min), apoi al doilea control 75 RON (cca 15 minute). În tot acest timp, dacă ai ceva întrebări, doamna nu ezita sa se laude cu anii dânsei de studiu și de practica și ca este la curent cu noile tendințe în materie de creșterea și dezvoltarea bebelușilor. Dacă ai vreo obiecțiune, imediat te întreabă dacă vrei sa mai continui sau nu cu dansa, apoi după 2-3 minute își anunță asistenta ca a terminat controlul care a durat 15 minute, deși dansa susține ca durează 45 de minute. Deși micuța a început sa aibă diaree, nu am ajuns la comun accord ca să încetam respectivul tratament și sa găsim alta solutie. Puteți cauta recenzii și păreri despre aceasta doamna doctor pe grupurile de mămici din Sibiu. Nu recomand acest doctor din experienta mea cu dansa. Păcat ca pot sa selectez doar minim o stea, as fi dat - 1.
Fata Anonima
Fata Anonima4 ani în urmă
Nu îmi mai amintesc mare lucru!A trecut ceva timp de atunci dar , în esență , știu că mi-a plăcut ceea ce am văzut!
Claudia-Elena Talpos
Claudia-Elena Talpos5 ani în urmă
Un medic pediatru foarte bun!
Evidenta pe care o cere părinților este numai și numai înspre binele copilului!
Recomand cu drag și caldura.
Vasile didea
Vasile didea5 ani în urmă
Nemaipomenit
Ildi Tant
Ildi Tant6 ani în urmă
Foarte mulțumită!!
Silvia David
Silvia David2 ani în urmă
Un dr cu multa, multa experiență .
Tiberiu Suci
Tiberiu Suci2 ani în urmă
Cabinet frumos amenajat
Locații recomandate